1. helmikuuta 2013

Sonic Boom

Voi tätä Skylanders-huumaa! Ja siitä huumasta intoutuneena tein pojalle paidan, jossa on Skylander-hahmo "Sonic Boom"! Ja voi sitä riemun määrää, kun tämän näki! :D Ja voi sitä riemun määrää, jonka minä koin, kun poika tämän sai! :D

Hupparin kaava on sama kuin tuossa aiemmassa Lohikäärmehupparissa, eli oma muokkaus Ottobren hupparista. Raglansaumat päällitikkasin koristetikillä tehosteeksi. Hihaan pieni suikale vihreää piristykseksi. Ja tietysti kaveriksi limen vihreät froteehousut, kun ei löytynyt ainuitakaan vihreäsävyisiä kaapista. Kaavana Saimi puolitettuna, jotta sain sivusaumallisen. Kaaritaskut tehosteeksi ja tykkään kovasti lopputuloksesta! :D Sekä hupparin, että housujen kankaat ostettu ystävältä kaapista lojumasta! :) Aplikoinnista löytyy trikoota, collegea, joustofroteeta, velouria ja jopa resoria. Mun tilkkukoppa on siellä remontin keskellä omassa kotona, joten oli pärjättävä niillä, mitä pienestä mukaan otetusta laatikosta irtosi, mutta onnistuin! :)
Koko päivän tätä naputtelin, ja taas täytyy todeta, että kun vähän viitsii nähdä vaivaa, niin kylläpäs se palkitsee. On tullut viime aikoina ommeltua tosi simppeleitä ja nopeita ompeluksia. Enemmän siis näitä! :D

8 kommenttia:

 1. Mahtava!
  Mitään hajua ei ole mikä tuo hahmo on, ei löydy faneja meiltä, mutta todella upea huppari ja settinä tosi hieno! :)

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtava! Kyllä todellakin kannatti käyttää aikaa. :) Ja paras palkinto työssä kyllä on se, kun saaja tykkää. :)

  VastaaPoista
 3. No upea oli kyllä livenäkin ja poika ikionnellinen!!! Totta, pitäis niille isommille ommella vain sitä mitä he OIKEASTI toivoavat! Housutkin tosi makeet!

  VastaaPoista
 4. Ihku huppari :) Settinä tosi kiva!

  VastaaPoista
 5. Ihku huppari :) Settinä tosi kiva!

  VastaaPoista