30. tammikuuta 2013

Kaikkea sekalaista tähän väliin

Tässä pieni pläjäys kaikkea simppeliä ja pientä mitä on tässä tullut tehtyä lähiaikoina. Herkästi kerääntyy omiin arkistoihin ihan perusjutut, joten kerralla niitä sitten muutama! :D


Tytölle mäyräkoirapaita. Aluksi inhosin tätä kuosia, mutta sitten tilasin kun Käpysellä oli tarjouksessa ja tykkäänkin kovasti. 


 Samassa tilauksessa mukana myös tätä kaupunkitrikoota. Siitä paita pojalle. Ihme, että kelpuutti tämän, mutta mä teen hänelle oikeestaan ihan jokaisesta hänen haluamastaan kankaasta jotain, koska niitä alkaa olla jo aika vähän! :D Kiva tuli tästäkin!
Sitten kaavakokeilua uusimman Ottobren yökkärikaavalla. Tai no en tiedä, onko tämä nyt virallisesti yökkärikaava, mutta meillä on! :D Hyvä kaava on. Tulen varmasti käyttämään jatkossakin. Kokeluihin on hyvä tuhlata sellaiset kankaat, joista ei niin piittaa, joten tässä yksi sellainen.


Tämä idea ei ole minun! Jossain muistan nähneeni tällaisen makean idean ja siksi jakoon myös muille. Elikkäs kankaan reunassa on usein pesuohjeet painettuna. Näppärästi toimi "pesulappuna" valmiissa vaatteessa, eikä pitäisi kutittaa edes! :D


Tämä astronautti-paita meni joulupukin konttiin lasten 4-vuotiaalle serkkupojalle. Peruspaita, josta tuli ihan kivan raikas, kun lisäsin tereet rajaamaan kokonaisuutta. Takaosa on kokonaan musta!7 kommenttia:

 1. Ihania!! Kiva idea tuo pesulappu, en muistakaan nähneeni noita merkkejä kankaan reunoissa, pitää katsella tarkemmin!

  VastaaPoista
 2. mä niiiin rakastan tota mäykkyä ja ihana idea nuo tereet astronautissa!

  VastaaPoista
 3. mä niiiin rakastan tota mäykkyä ja ihana idea nuo tereet astronautissa!

  VastaaPoista
 4. Ihan mahtava yhdistelmä tossa astronautti paidassa!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille! Tuosta mäyräkoirasta tuli munkin lemppari, vaikka aluksi en lämmennyt! :)

  VastaaPoista