14. tammikuuta 2013

Hurmurit

 Oih ja voih, miten ihana kuosi! :D Mukavaa löytää jotain mahtavaa ja hieman eri väristä, kuin yleensä! Tykkään! Ystävän kanssa kimppaan tilattiin tätä froteeta ja pieni pala puolitettiin pystypäin ja saatiin tämä tosi riittoisaksi.


Tästä ihanasta sitten hurautin mekon tytölle ja niin kuin odottaa saattaa, tyylilleni uskollisena niskasta löytyy hiippahuppu! :D En kyllästy niihin, en sitten millään!
Kaavapohjana jälleen tuttu huippuhyväksi todettu Hoops, jonne lisätty Panda-hupparin huppu. Paljoa ei alkuperäisestä kaavasta ole lopputuloksessa jäljellä, mutta siitä kaavasta on tosi kiva lähteä liikkeelle.Vielä jämäpalasesta sain pojalle haalarin. Reunoille lisäsin raitaresorista jatkeet, kun ihan ei leveys riittänyt. Lahkeissa pitkät resorit, että menis taas pitkään! Kaava summissa piirrelty ja hyvin onnistui. Tykkään! :)Eipä oikein edukseen vielä ole sovituskuvat näin pienellä, mutta tässä kuitenkin! :D

7 kommenttia:

 1. Ihania! Raitaresori olikin ihan nappivalinta, raikastaa ja tuo ilmettä kivasti!

  VastaaPoista
 2. Hienoja vaatteita! Meillekin on pieni pala hurmuria tulossa, kun kuosi on niin suloinen vaikkakin väri on minun makuun aika tumma.

  VastaaPoista
 3. No jopas, Mekko on nähty ja kauniiksi todettu mutta haalari se vasta kiva on!!! kaikkea mukavaa sitä kuitenkin saa kun pitä pihistella, ja todella riittoisa kangaspala oli!!!

  VastaaPoista
 4. Hurmuri on todella ihana kangas! Meinasin sitä itselleni myös tilata, mutta en löytänyt sillä hetkellä sopivaa kimppatilaajaa kun postarit oli aika huimat. Nyt siis ihailen vain sinun ihania luomuksiasi siitä.

  Tosi onnistuneet molemmat ja ihana kun sait käytettyä "viimeiseen pisaraan". :)

  Ja onpas kaikki nyt vaan näköjään ihanaa... ;D

  VastaaPoista
 5. Voi kun on soma mekko ja potkarit tuosta hurmurista! Oma pala vielä marinoituu kaapissa (:

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia!

  Mä tapaan kyllä liian usein jättää kaikki herkut marinoitumaan ja sit alan inhota niitä kun ne pyörii kaapissa. Joten nykyään yritän heti ommella kaikkein mieluisimmat kankaat vaatteiksi! :D

  VastaaPoista