14. helmikuuta 2013

Pallohaalari


Tämä hyvin palvellut haalari jäi meillä pieneksi ja ei auttanut kuin tehdä uusi. Ja heti alkuun totean, että helpommalla olisin päässyt, kun olisin ostanut kaupasta... Tää ei vaan menny ihan nappiin missään vaiheessa ja lopputuloskin arveluttaa.. Purkamista ja värien kauhistelua oli kyllä tämä ompelus... Kankaissa ei ole mitään vikaa, mutta ne vaan mielstäni on hieman väärässä paikassa samaan aikaan! :D Mutta tulipahan tehtyä! 

 Päällisenä on ihanan Majapuun palloneulosta. Mä alan hurahtaa näihin neuloksiin pikkuhiljaa. Tosi kiva materiaali vaihteeksi. :) Vuorissa on keltaista fleeceä Royal-tuotteelta. Punainen resori myös sieltä! Ripustuslenkin ompelin jostain vanhasta nauhasta, joka sattui lojumaan pöydällä! Vetskarin vieressä oleva lipare on tarkoitettu tuttinauhalle. Ärsyttää, kun sille ei ole omaa paikkaansa. Nyt on! :DTestiin meni heti ja ihan jees kuitenkin. Kaavana uusimman Ottobren haalari. Ei kyllä sitten ole minun suosikki, mutta tulipahan kokeiltua. Paljon jouduin muokkaamaan, että olisi mieleinen. Reiluhan tämä on, mutta tarkoitus olikin, että menisi koko kevään, kun sekin toivottavasti jo pian koittaa! Hiharesorit ovat umpinaiseksi käännettävissä. Lahkeisiin laitoin vain reippaammin pituutta. 

Ja valmis unille! :D HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ KAIKILLE! 


13 kommenttia:

 1. Ihana haalari kullannupulla. Hyvää Ystävänpäivää

  VastaaPoista
 2. apua, aivan mielettömän ihana, niin malli,neulos kun värit!!!

  VastaaPoista
 3. Ihana! Värit sopii hyvin yhteen

  VastaaPoista
 4. Minun mielestä nuo värit on juuri oikeissa paikoissa :)

  VastaaPoista
 5. Kiva haalari ja pirteät värit! :)

  VastaaPoista
 6. Mielettömän ihana ja loistoidea tuo paikka tuttiketjulle. Se on todellakin hankala kiinnittää moneen vaatteeseen.

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana! Ja just nuo värit <3 Kyllä kelpaa pötkötellä! :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos kommenteista! :) mä kyllä itsekin lämpenen noille väreille onneksi koko ajan enemmän... :)

  VastaaPoista
 9. Siis tuohan on oikein ihana yhdistelmä! Mä olen ihan sanaton. Aivan ihana haalari ja niiiiiiin suloinen käyttäjä. Mikäs sen suloisempaa ku nukkuva lapsi (kädet ylhäällä). <3

  VastaaPoista
 10. Siis upea ja juuri tuota pallokangasta oon visioinut tuollaiseen haalariin ja näyttää niin hyvältä kuin kuvittelinkin!

  VastaaPoista
 11. Hyvältä näyttää! Väritkin juuri ihanat yhdessä (:

  VastaaPoista