26. helmikuuta 2013

Pupuset

Samalla idealla kuin edellisessä postauksessa, tarkoituksena on päästä aina koko kangaspalasta kerralla eroon. Nyt vuorossa myös jo pari vuotta kaapissa lojunut puputrikoo. Jälleen tästä riitti kahteen vaatteeseen, kuin hieman sovelsi.
 Tällainen mekko korkealla kauluksella on muhinut mielessä jo tovin ja nyt kokeilin, kun ei ihan selkeää visiota ollut, mitä tästä kankaasta haluan tehdä. Ilman visiota usein onnistun paremmin! :D

 Tykkään lopputuloksesta tosi paljon! :D Hihat jäivät aavistuksen naftiksi, mutta onneksi tytön vaatteissa se ei haittaa niin paljon! Olkoot sitten vaikka 3/4-hihat kun jäävät lyhyemmäksi! :D


Vetskari aukeaa siis koko raglansauman matkalta. Eipä sen tuonne alas asti tarttis aueta, mutta helpottaa pukemistakin! :D


Ja sitten taas jämäpalat pojalle bodyksi. Kaverina tässä samat velourhousut, jotka jo nähtiin edellisessä postauksessa!14 kommenttia:

 1. Tosi kiva tuo raitakangas pupun seurana samoin kuin tuo sammalenvihreä! Olen myös marinoinut tuota pupukangasta jo aika kauan, kun en tiedä, mitä siitä tekisin tai mihin yhdistäisin :)

  VastaaPoista
 2. Raitakangas piristää pupukangasta ja muutenkin kiva tuo kaulus vetoketju systeemi :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana tunika! Tällaisen minäkin haluan tehdä omista marinoiduista kankaista. Saanhan tallentaa kuvan koneelle, että muistan sen myöhemminkin?

  VastaaPoista
 4. Se on oikeasti todella söpö mekko! Värit ja raidat ja kaulus ja kaikki kaikki!!!

  VastaaPoista
 5. Tää on napakymppi. Kankaasta en välitä ollenkaan, mutta nythän tämä(kin) on kerrassaan herkku..

  VastaaPoista
 6. Ihana tuo mekko! Tosi kivasti sopii raitakankaan kanssa. Voi, kun tuota pupukangasta saisi jostain. Mieluusti sitä ottaisin minäkin! :)

  VastaaPoista
 7. Aivan loistava tuo kaulus! Tosi kivan näköinen :)

  VastaaPoista
 8. Hienosti yhdistelty kankaita ja värejä ja tuo kaulus/ vetskari on mahtava yksityiskohta! :)

  VastaaPoista
 9. Ihana mekko, tuo kaulus on piste iin päälle

  VastaaPoista
 10. Oi mikä väriyhdistelmä ja ihana mekko!

  VastaaPoista
 11. Tätä jo unohtamaani kangasta löytyi myös minulta tilkkulaatikosta ja ihanalta näyttää sinun luomuksissasi!

  VastaaPoista
 12. Tuota kuosia olekaan hetkeen näkynyt, oi, se vain paranee vanhetessaan <3

  VastaaPoista
 13. Kiitos kaikille!

  Tää ei muakaan tää kuosi koskaan oikein sytyttänyt, mutta jostain syystä olin sitä hankkinut... :) Nyt tykkään! Ja tottakai Assikka saat napata kuvan! :)

  VastaaPoista