24. helmikuuta 2013

Norsut

Edelleen jatkan marinoitujen kankaiden tuhoamista. Tämä on lojunut jo pari vuotta kaapissa. (Nyt ihmetten, MIKSI? Tämähän on tosi kaunis kuosi!) Ompelupöydällä se on jo pariin otteeseen käynyt, mutta jotenkin aina päätynyt takaisin komeroon. Harmikseni huomasin palan olevan niin lyhyt, että just ja just riitti bodyksi ja tunikaksi!

Tämä tunika on summissa leikelty ja hyvin onnistui. Eteen rypytin vielä pienen kangassuikaleen somisteeksi ja nappi viimeistelyksi. Helpolla saa aikaiseksi pientä särmää yksinkertaiseen vaatteeseen. :)


Toinen puoli palasesta sitten pojalle bodyksi tarpeeseen. Seuraavan koon bodeja oli kaapissa nolla! :) Kaava aika summissa muokkailtu jostain OB:n bodykaavasta isommaksi. Ei löydy kuin 62-kokoisia kaavoja kansiosta ja laiskana en jaksa piirtää uusia! Hyvin onnistui isonnus kokoon 74! ;) Kaveriksi velourhousut summissa leikellyt! Hyvät tuli!
8 kommenttia:

 1. Toi tunika on ihana! Kiva tuo pieni yksityiskohta :)

  VastaaPoista
 2. No jopas olet ruvennut 'summittelemaan' mutta todella hienosti onnistunut! Se röylehö tunikassa on niin kiva ja muutenkin upea kangas ja kiva sävy!

  VastaaPoista
 3. Ihanat ompelukset! Kangaskin on niin kiva!

  VastaaPoista
 4. Mie niin tykkään tästä noosusta, se on symppis...

  Kiva lisä tuo rimpsula rinnuksilla. I like it.

  VastaaPoista
 5. Söpöjä. Mulla tota norsua odottelee turkoosina. Koskahan sitä itse uskaltais vaan summissa leikellä kankaita.(Miten niin kaavoihin kangistunut) =)

  VastaaPoista
 6. Ihania kaikki! Tosi söötti paita! Rimpsu on paras =)

  VastaaPoista
 7. Röyhelö näyttää kivalle! Kiva seurata mitä kankaita toiset ovat marinoineet :) Niitä marinointeja kun varmasti löytyy jokaiselta meistä :D

  VastaaPoista
 8. Kiitos!

  Summissa leikkely on loppujen lopuksi ihan kivaa, kun vaan uskaltaa. Sillä uhalla tietenkin, että jotain voi mennä pieleen. Siksi summittelen aina silloin kun tarkoituksena on lähinnä tuhota kankaita! :)

  Varjopuoli on se, että sitten kun onnistuu, niin kaavaa ei ole seuraavaa kertaa varten...

  VastaaPoista