15. elokuuta 2012

Viikinki-jumpsuit

 Tytölle halusin ehdottomasti testata tämän jumpsuitin uusimmasta Ottobresta ja tykkään kyllä kovasti. En oikein osannut päättää mihin kuosiin tän toteuttaisin, kun usein tilaan paidan tai tunikan verran vain kangasta ja varastovaihtoehdot ei ollut niin runsaat riittävyydeltään tälle. Inspiraation sain kuitenkin sitten tästä! :) Kiitän!


  Viikinki-interlock on tilattu hetken mielijohteessa Sampsukalta ja tovin marinoinnin jälkeen se on nyt tässä! :) Hupun vuori on myös interlockia.


Jumpsuit on kokoa 86. Muuten noudatin kaavaa, paitsi kavensin tosi reippaasti sivuilta ja jonkin verran lahkeista ja hihoistakin!


Lopputulos on mielestäni aavistuksen yökkärimäinen, mutta varmasti mukava kotiasu, joka sen on tarkoituskin olla! :D 10 kommenttia:

 1. Mahtava! Tuo kangas on niin kivaa! Pinkkiä mutta ei liian tyttömäistä!

  VastaaPoista
 2. Onpa ihana! Valkoiset resorit raikastaa ilmeen kivasti! Taidat olla mun kohtalontoveri ja aika rakastunut näihin jumpsuitteihin ;) nimim. juuri sain yhden valmiiksi ja toinen leikattuna

  VastaaPoista
 3. Kivan näköinen tästä sunkin versiosta tuli :) Pitäis itekin tehä toinen isompi tytölle kun vielä tietäis mistä kankaasta. Täytyy alkaa katsella noista isompia omia kankaita sillä silmällä että mikä ois kiva jumpsuittina :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos! :) Taveksi taidan ainakin yhden tehdä vielä velourista! :D Tää on muuten tosi nopea ommella. Pelkäsin, että on työläs, mutta positiivisesti yllätyin kuin äkkiä illalla hurautin! :)

  VastaaPoista
 5. Ihana haalari! Oliko vetskari vaikee tehdä? Hyvin sopii tää kangas ko. haalareihin.

  VastaaPoista
 6. Voi kun söpö! Itselläkin on tuo kaava kokeiltavien listalla, saas nähdä koska kerkiäisi... :)

  VastaaPoista
 7. Hanna: Ei ollut vaikeaa ommella vetskaria. Mä en kyllä varmastikaan tee sitä oikeaoppisesti.. Tässä mä vain asetin vetskarin tuon kanttauksen alle ja hampaita lähempänä olevaa tikkausta pitkin ompelin sen suoralla tikillä kiinni. Sitten ylläosassa käänsin ne "lipareet" kaksinkerroin ja muutenkin pientä lisätikkiä yläosassa, ettei repsota. Hyvä tuli! :)

  VastaaPoista
 8. Voi ettö on hieno! Malli on tosi kiva ja kangas sopii tähän niin hyvin :)

  VastaaPoista