12. elokuuta 2012

Perhossetti

Paljon ompelujuttuja on "TO DO"- listalla ja tuntuu, ettei lista lyhene.. Välillä on vain ihan hirveä tarve tehdä jotain, jolle ei ole tarvetta, ihan huvin vuoksi! :D Tytölle tällainen perhossetti syntyi hetken mielijohteessa. Tykkään kovasti! :D
 Kaunis perhoskangas Ikasyrilta. Meni kyllä suoraan pyykkinarulta leikkuusen tämä ihanuus. Hupun vuori jostain hamstrattua ja sitten hylättyä trikoota. Legginsit kaveriksi samasta trikoosta. Kaavana olen käyttänyt pandahupparia taas kerran. Muutamia senttejä pidensin ja levensin helmaa kohden. En vuorittanut hupparia muuten, kuin hupusta, jotta menee hyvin sisäkäytössä.


12 kommenttia:

 1. Kivannäköinen tuo tunika/takki! Tuontyyppistä pitäisi itsekkin kokeilla!

  VastaaPoista
 2. HIENO! Tosi kiva hupparitunika! Jos mulla olis tyttö niin tekisin varmasti tällaisen!

  VastaaPoista
 3. Kylläpäs onkin hieno ja ihana tuo hiippahuppu :)

  VastaaPoista
 4. onpas kaunis kuosi hupparissa :)

  VastaaPoista
 5. Voi miten kiva setti :)
  Mie vähän apinoin sinua tuossa tilkkupeitossa, jonka olit tehnyt.. Toivottavasti se ei haittaa... :) POstaan kunhan saan ensin sen annettua uudelle (pari viikkoiselle) omistajalleen.

  VastaaPoista
 6. Jäljeen onnistunut ommellus! ihanat violettisävyt

  VastaaPoista
 7. tosi ihana ja mieletön toi kangas. Niin ootko sen ihan tässä justiinsa ostanu Ikasyrilta? Mä en puusilmänä nähnyt tuota siellä, kun heti sielunisilmin näin piten tämä muuntautus meillä vaatteeks :)

  VastaaPoista
 8. Kiitoksia! :D

  Leisa: Just viikko pari sitten ostin kun oli tarjouksessa tämä kangas. Oisko mennyt jo loppuun sitten?!

  Maisku: No eipä tuo tilkkupeitto nyt varmasti ihan mun nimiin mene, joten kaikin mokomin! :D Itse ainakin monesti innostun toisten blogien ajatuksita ja sitä kautta tulee tehtyä paljon juttuja! :)

  VastaaPoista
 9. Tosi kiva ja oikein tyttömäinen kangas!!!

  VastaaPoista