22. elokuuta 2012

Kaikkea pientä yksittäistä näpertämistä

Paljon on tullut ommeltua pikku juttuja, korjauksia ja tuunauksia ja tässä muutamia! :D

 Punahilkka-teeppari syntyi tuhotessa pieniä kankaan paloja. Vuoden tämä lojui kankaiden joukossa ja täytyy sanoa, että tykkään kyllä kovasti! Kaavana Ottobren Hoops kokoa 92 pidennettynä. Hihat muokkasin tavallisiksi, kun en laiskuuttani jaksanut rypyttää! :)
Maha kasvaa, vaatteet eivät... Vielä pari kuukautta pitäisi johonkin itsensä änkeä ja siksi päätin tehdä tällaisen paita/tunikan itselle. Mahtuu hyvin loppuun asti, eikä kinnaa mistään! :D  JNY:n raitatrikoo Neenuskalta! Sieltä löytyy pieni valikoima peruskankaita. Oli tarjouksessa, niin en malttanut olla tilaamatta. Ja loistavasti määritetyt postikulut. Metri tätä tuli kirjemaksulla! :D Ja nopea oli toimituskin!Ja loppuun vielä pari pipoa pojalle syksyyn! Jämäpaloja molemmat kaapista. Tähtipipo velouria ja vuorissa trikoota. Pilvipipo vuoreton. Kokeilin kerrankin tehdä pipon kaavalla eli tässä käytetty uusimman Ottobren ruttupipo kaavaa ja todella kiva malli oli! :D


 Tässä vielä ruttupipo sovituksessa! :)
8 kommenttia:

 1. siis aivan ihania ompeluksia taas! Pitkään aikaan en oo kerenny käymään bloggerissa ja tuntuu että "kaikki muut on saanu niin paljon aikaseks ja mää en mitään".. ;) ihanaa katseltavaa/luettavaa.. :) ja tuo punahilkka kangas on niin ihanaa..

  VastaaPoista
 2. Iiiiihana punahilkka-paita! Mä sain viimein palan itsellenikin kangasvaihtareilta ja nyt pitäis vain päättää mitä siitä tytölle ompelisin.
  Mulla on tuo raskauskin mennyt ihan ohi kun en oo paljon ehtinyt blogeja seuraamaan. Onnea!
  Ja nam tuota tähtipipoa. Tuota kangasta kun sais jostain...

  VastaaPoista
 3. Ihanat, Sun oma tunika on nätti!!!

  VastaaPoista
 4. Tosi ihania ompeluksia sinulla blogissasi, löysin tänne juuri :)

  VastaaPoista
 5. Tosi ihana tuo punahilkka-paita! Tosi kaunis :)

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia paljon kaikille! :D

  VastaaPoista