20. elokuuta 2012

Keijuliivari ja leggarit

 Tämä on taas sellainen setti, joka syntyi ideasta tuhota nopeasti pienet kankaan jämät. Usein juuri silloin kuin yritän tehdä jotain nopeaa ja yksinkertaista, en osaa jättää sitä sellaiseksi! :D


Keijukangasta riitti juuri ja juuri liivariin/tunikaan hihattomana. Sitä sitten innostuin koristamaan kam-tähdillä ja pitihän kaveriksi vielä tehdä leggaritkin, jossa myös kam-tähtiä lahkeessa. Keijukangas on Huvikankaasta ja leggareiden farkun värinen trikoo Ikasyrilta.

Setissä on sopivasti kasvuvaraa, että on vielä keväälläkin hyvä. Tämän voisi kyllä suosiolla laittaakin odottelemaan, kun noita vaatteita on muutenkin liikkaa! :D
16 kommenttia:

 1. Kiva liivari! Sopisi hienosti isommallekin neidille.

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunis ja kätevän näköinen setti. Onko tuo farkkutrikoo väriltään sinertävää? Menin heti kurkkimaan Ikasyrin kauppaan ja siellä oli farkku-singlejerseytä harmaansävyisenä, mutta se ei taida olla tuo sama kuin Sinun setissä, vai onko?

  VastaaPoista
 3. Kiitos paljon! :)

  Vaahtismonsteri: On tuo jersey sininen. Kuvat on otettu aavistuksen huonolla valolla, niin näyttää harmaammalta. Katsoin tilaushistoriastani, että se on ostettu nimellä "farkkujersey sininen" ja sillä nimellä näyttäis ainakin löytyvän edelleen sieltä. Kuvassa näyttää kyllä vaalean harmaalta, mutta en tiedä oisko kuitenkin samaa!

  VastaaPoista
 4. Tähtinepit on ihana yksityiskohta. Kestääkö nuo tähtinepit ihan hyvin pesussa muuten?

  VastaaPoista
 5. Aivan ihanat ovat niin kuten jo todettu!!!

  VastaaPoista
 6. Tosi hieno setti!! Mukavan lisän tekee nuot tähdet :)

  VastaaPoista
 7. Kiitti! Kyllä noissa sun kuvissa näyttää siniseltä niin kuin pitääkin, mutta nettikaupassa harmaalta. Ja itse asiassa en ensin huomannut, että sitä oli sinisenäkin, kun näin vaan sen graffitin harmaan.

  VastaaPoista
 8. Ihana setti! Pakko kysyä, että oliko sulla näihin mitkä kaavat? Mulla odottaa vastaava trikoo "farkkuleggareiden" tekoa, mutta kun ei ole ollut mieleistä kaavaa. Toisaalta voisi tietysti ottaa vanhoista mallia... Ja tuo liivari on kyllä hyvä tapa hukata loppu kangas :)

  VastaaPoista
 9. Inkeliina: En osaa yhtään sanoa, kuinka nuo tähdet kestää pesua, kun ekaa kertaa vasta käytän...

  Henna: "Liivari" on tehty Ottobren Hoops-teepparin (3/2012) mukaan vähän sieltä täältä muokaten. Ja leggarit on Ottobren 6/2011 ryppylegginsit.

  VastaaPoista
 10. Tosi kiva setti! :)

  VastaaPoista
 11. Onpas kiva setti! Taidan kopioida tuon lahje-idean, heh -jahka ehdin... ;-)

  VastaaPoista
 12. Onpa ihana, varsinkin tuo keijukangas! Kiva idea tuon yläosan malli!

  VastaaPoista