16. heinäkuuta 2012

Työmaahuppareita

 Tätini pyysi minua tekemään setin, joka matkaa Itävaltaan pienelle alle vuoden ikäiselle pojalle ja tässä sellainen kokoa 80! :) Kun omien lapsien vaatekaapit kerran on liian täynnä, on mukavaa tehdä "tilausjuttuja"! :)

Kaavana tässä taas Pandahuppari Ottobresta. Housujen kaava on oma hyväksi todettu! Ihanan kirkkaan limevihreä työmaavelour on ostettu jo syksyllä Royal-tuotteesta. Samoin hupun vuorin tähtitrikoo. Housujen velour Saksasta! Housuihin lisäsin taas tuollasisen "merkin" piristykseksi.


En viitsinyt jämäpalasta enää kaappiin marinoida, joten testiin pääsi jokseenkin Pandahupparin tyylinen huppari uusimmasta Ottobresta! Tosi lyhyt ja leveä kaava. Tämä tehty 62-kaavalla ilman sivusaumavaroja reippaasti leikaten saumurilla ja silti jouduin vielä laittamaan nepparit vetskarin sijasta, jotta hieman kapenisi. Pituutta lisäsin myös hieman helmaan. Kaiken tämän jälkeen lopputulos silti noin kokoa 68. Tykkäsin kovasti, vaikka muokkauksia sai tehdä jonkin verran. Uskoisin, että tämä kaava toimii myös puuvillan kanssa.

Tämä jää kaappiin odottelemaan omaa vauvaa! :)
3 kommenttia: