17. heinäkuuta 2012

Sydänautohaalari

Tarkoitus oli koeajaa uusimman Ottobren jumpsuit, mutta ihan ei riittänyt kangas siihen... Ja koska tämä Ikasyrin sydänautovelour oli jo levitettynä siinä pöydällä, niin päätin sitten soveltaa oman haalarin siitä! Eli suht summissa on tämä leikelty ja siihen nähden olen tosi tyytyväinen lopputulokseen! :) Se kuinka käytännöllinen tämä on pukea vauvan päälle, on ihan toinen juttu... Ei nimittäin ollut varastossa ainuttakaan pitkää vetskaria, joka olisi sopinut väreihin... Eikös se ulkonäkö ole tärkeintä! ;D
Haalari on kokoa 56 eli ehtii ihastuttaa sen ensimmäisen kuukauden ja sitten meneekin jo kirppiskasaan... Surullista näiden pienten vaatteiden käyttöikä yhdellä lapsella...
9 kommenttia:

 1. Mä en koskaan ole saanut aikaiseksi tehdä omilleni mitään alle 74 cm kokoista, kun niin turhauttaa tehdä vaatteita kuukaudeksi.

  Mutta haalari on tosi söpö!

  VastaaPoista
 2. Ihan supersöpö! Meidän lapset ovat olleet niin kitukasvuisia jo vauvana, että tuo koko 56 meni lähes puolivuotiaaksi.

  VastaaPoista
 3. Voi miten inana!!!!!! <3 Meillä oli joskus velour-kokohaalari kuopuksella, ja siinä oli tuon vetskarin mittainen nappilista.. mies tuskaili aika pitkän tovin, että sai sen vauvalle puetuksi, ja haukkui haalarin sitten ties minne.. kysäisin sitten, miksei käyttänyt takana olevaa vaipanvaihtoaukkoa pukemisessa, olishan se ollut helpompi niin.. no, ei tietenkään ollut huomannut koko aukkoa.. :D (peffassa oli siis sivusaumasta toiseen ulottuva nappilista)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille! Toivottavasti ei tosiaan ihan heti kasva vauva ulos tästäkään! :)

  Tiina: Voi kun oisin hoksannu tuon vaippaluukun... Noh, tiedän mikä vaate jää kaappiin kun isä valitsee vaatteet! :D

  VastaaPoista