26. heinäkuuta 2012

Haaremihousut

 Olen 86-kokoisia bodeja pätkinyt paidoiksi, kun bodyvaihe on meillä ohi. Yhteen paitaan pinttyneet ikävät tahrat saivat kangasväreillä tuollaisen retrokukan päällensä! Ja näin päätin tehdä paidalle kaveriksi tästä kamalan ruohonvihreästä velourista haaremit. Piirtelin yks päivä uusimman Ottobren haaremihousut sillä ajatuksella, että joskus voisi koittaa... Nyt tuli siihen hyvä hetki. Ja taisinpa jopa tykästyä tähän vihreään kammotukseen! :)
Kaava on kokoa 86 ilman mitään muutoksia ja hyvä sellaisenaan. Hauskan malliset pökät! Tykkään! :)
12 kommenttia:

 1. Aloin miettimään, että oliko uusimmassa Ottobressa tosiaan haaremit. No olihan siinä, mutta ne näytti lehdessä kyllä ihan kamalilta. Mutta nämä sun tekemät on kyllä hyvännäköiset.

  VastaaPoista
 2. Minusta tuo vihreä on ihana väri! Kivat housut tuli.

  VastaaPoista
 3. Kiva idea tuo body pätkäiseminen paidaksi.

  VastaaPoista
 4. Kiitos paljon! :)

  No mä kans Sanna jossain blogissa näin että oli tehty haaremihousut uusimmasta OB:sta ja ihmettelin, että missä ne oli ja sit vasta hokasin! :) Ja joo, samaa mieltä, että kauheelta näyttivät kuvassa ja näyttävät lattiallakin vielä kummalliselta, mutta päällä kivat! :)

  Kise: Tosi kätsyä on tuo bodyjen pätkiminen. Tässä paidassa olen lattanut muutaman sentin resorin tuohon helmaan, ettei ole niin lyhyt! :)

  VastaaPoista
 5. bodyt saa mukavasti jatkoaikaa pätkäsemällä. Itsekin sitä harrastin kun lapset oli pieniä.

  ja hauskat haaremihousut

  VastaaPoista
 6. Kivat pökät ja toi vihreä on ihana!

  VastaaPoista
 7. Yhdyn ajatuksiinne haaremihousujen kammottavuudesta siinä lehdessä. Skippasin heti kättelyssä sen mallin, mutta nämä kuvat nähtyäni en olekaan enää ihan varma... ;) Tosi kivan näköiset pöksyt!

  VastaaPoista
 8. Kiitos! :) Mä luulen, et näitä tulee kyllä tehtyä varmasti lisää! On tosi nopeet ommella ja pystyy tekeen vaikka mihin kankaaseen! :)

  VastaaPoista
 9. tota tahrojen peittämistä pitää kokeilla. olen tähän astin heittänyt koko vaate väripesuun, mut tää on kätsy, jos on kiva väri/printti vaate

  VastaaPoista
 10. Jaahas, näyttää sen verran kivalta että pitänee tekaista haaremit meillekin!

  VastaaPoista
 11. Mitkä ne haaremit uusimmassa lehdessä on? En oo huomannutkaan. Mutta nää on hienot. Pitääpä käydä kaivamassa tuo lehti heti esille

  VastaaPoista
 12. Nuo haaremit ovat siinä lehdessä vauvan päällä. Sellaiset farkkukankaiset harmailla resoreilla! Näyttää kaavakuvassakin tosi omituisilta! :)

  VastaaPoista