18. heinäkuuta 2012

Melkoinen väriloisto ja palapeliä raitojen kanssa

 "Pakko saada"-kankaita tulee nykyään enää harvakseltaan. Tämä oli mun "Pakko saada"-kangas! :) Ikasyrilta niin mahtavia sateenkaariraitoja! (Tulee vähän mieleen Polarn o. Pyretin raidat muutaman vuoden takaa..!) Metri tätä tuli tilattua ilman mitään ajatusta, mitä tästä tulee. Kaiken miettimisen, raitojen kohdistamisen, kaavapalapelin ja leikkuutuskan jälkeen riitti metrin kangas kahteen huppariin ja vielä osittain bodyynkin! Loistavaa suunnittelua, sanon minä! :D


Testiin pääsi tällä kertaa uusimman Ottobren vetskarihuppari. Tosi kiva kaava. Tein sillä normaalileveydellä ja silti kivan istuva! Hupun vuorissa JNY:n tähteä! Tämä pojalle! :)


Tyttö sai simppelimmän tunikahupparin. Kaavana Loikka, johon lisäsin Pandahupparin hupun! Hyvin toimii! :) Tämänkin hupun vuorissa JNY:n tähteä!


 Ja sitten viimeiset suikaleet pieneen bodyyn. Hihaksi ja etukappaleeksi riitti. Bodyn farkkutrikoo myös Ikasyrilta!

En voi kuin ihailla näitä väriläiskiä touhujensa keskellä! :D Tällaisia simppelinraikkaita kankaita lisää, kiitos! :D
18 kommenttia:

 1. Voi ei, just kävin kattomassa tätä ikasyrillä, ja nyt nää vaatteet... Onkohan tää menoa!
  Ihania siis, oikein pirtsakoita! Miettimään jäin,onko liian kipeetä silmille, siitä ikasyrin kuvasta,mutta ei,ei ole! :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat raitavaatteet! Ja niiin hienosti kohdistettu! :)

  VastaaPoista
 3. Oij joi.. nämä raidat on kyllä todelliset herkkupalat! Onkohän näitä pakko saada?! ;) Ja tuo uusimman ob:n huppari näyttää kyllä kivalle...

  VastaaPoista
 4. On kyllä kivoja! Varmasti tosiaan melkoista palapeliä, niin moneen olet saanut kankaan riittämään ja upeasti, huolella kohdistetut raidat =)

  VastaaPoista
 5. Mä oon tota käyny kuolaamassa vähän väliä ikasyrin sivuilla. Oiskohan sitä vielä elokuussa jäljellä, kun saan seuraavan kerran annan itselleni luvan ostaa kankaita.
  Ja todella kivat vaatteet oot saanu siitä tehtyä, hyvin sait sen riittämään :)

  VastaaPoista
 6. Ihania!!! itellekin tekisi mieli mutta saattaisi hermot mennä siinä kohdistelussa:D

  VastaaPoista
 7. Onpas tosi kivannäköiset! Taitaa olla pakko tilata tuota kangasta...

  VastaaPoista
 8. Kiitos kiitos! :)

  Oikeestaan tuossa leikkuuvaiheessa tuotti nuo raidat päänvaivaa enemmän kuin ompelussa. Tää on tosi joustava kangas ja siksi kohdistaminen ei enää ommeltaessa ollut niin haasteellista. Mutta tyytyväinen olen itsekin kohdistuksiin! :)

  Eikä oikeestikaan yhtään hypi silmille nämä raidat, vaikka vois luulla kaikessa kirjavuudessaan! :) Varsinkin mustien housujen kanssa oli makee yhdistelmä! :)

  VastaaPoista
 9. Kivat hupparit ja body! Kangas on kyllä tosiaan ihanan pirteä :)

  VastaaPoista
 10. Ihanat raidat ja tehokkaastii käytetty metri!

  VastaaPoista
 11. Onpa ihanat vaatteet! Ja hyvin onnistuneet kohdistukset, vautsi. Huppari näyttää hienolta, pitänee itsekin jossain kohden testata tuota kaavaa.

  VastaaPoista
 12. Tosi hienoja, tuo kangas kyllä polttelis, mutta nyt ei parane tilata mitään, sen verran on napsusormi käynyt.

  VastaaPoista
 13. Nää on kyllä herkut! Onneks mä oon jo ihan vararikossa kaikkine kangashankintoineni. Kiitti vaan, kun vihjaisit tuosta FB:n Kangashamstereista... :D

  VastaaPoista
 14. Voih tää raita kanags on kyllä todella herkkua, ehkä pakko napsutella :D

  VastaaPoista
 15. Kylläpäs tää kangas näyttääkin valmiina vaatteena kivalta. En oo viittiny tilata kun ei niin iskenyt, mutta ehkä pitäisi. Näyttää tosi kivalta. Hienoja ompeluksia on!

  VastaaPoista
 16. ihania ompeluksia blogisi täynnä, klikkasin itseni juuri lukijaksi :)
  Ja tuo hymynaamahelistin on mieletön!!!

  VastaaPoista