5. toukokuuta 2012

Raikasta raitaa


Ensinnäkin, päätin uudistaa blogini ulkoasua oman heräämiseni kunniaksi! :) Olen ollut jonkinlaisessa kevätkoomassa pari kuukautta ja nyt herätessä kaikki näyttää valoisammalta! :)

Tänään ehdin ommella! :) En osannut päättää kummalle tekisin jotain, tein siksi molemmille. Enkä tapaa pukea sisaruksia samanlaisiin vaatteisiin, mutta nyt ajatus houkutti, kun värit sopivat molemmille! :) Tykkään näistä tosi paljon. En oikein ole osannut aikaisemmin yhdistää punaista mihinkään, mutta turkoosin kanssa näyttää toimivan kivasti.


Tytön tunikan kaavana muokattu loikka! Ja tuo raitojen kohdistaminen ei mennyt ihan putkeen. Esipesun jälkeen oli kankaat venähtänyt eri tavalla ja en hoksannut tarkistaa leikatessa. "Pakottamalla" (lue: venyttämällä, kiroilemalla ja pienillä virheillä...) lopputulos kuitenkin ihan jees. :) Raidat Royal-tuotteesta!

 Molempiin vaatteisiin simppelit neliötaskut piristämään! :)Pojan paidan kaavana joku vanhan Ottobren pyjama. Tässä raidat olivat paremmin ojossa jo valmiiksi, joten pakottamista oli vähemmän! :) 5 kommenttia:

 1. Kivat! Turkoosi ja punainen toimii! :)

  VastaaPoista
 2. Kivalta näyttää! Hyvin sopii värit keskenään.

  VastaaPoista
 3. Ihanat raidat! Minun kärsivällisyys ei riittä kohdistuksiin;)

  VastaaPoista
 4. Kiitos! :) Mä tykkäsin kyllä kans tästä yhdistelmästä paljon! Turkoosi on kuitenki ihan mun lemppari väreistä!

  VastaaPoista
 5. Ainakin näin puhelimen näytöltä näyttää ihan kuin pojan taskun läpi kulkisi nuo pohjakankaan valkoiset raidat. :D Siis tuossa kuvassa, jossa poika on paidan sisällä.

  Tosi raikkaat ja pirteät vaatteet!

  VastaaPoista