21. toukokuuta 2012

"Aina sursur niityllä raikaa..."

Meidän tytön lemppari piirretty on Pikku Kakkosen Metkat Mesiläiset ja siitä intoutuneena päätin tehdä hänelle singoallan, jota koristaa piirretystä tuttu Riina-mesiläinen! :) Samalla pääsin kokeilemaan uudella koneella applikointia. Mukavaa oli ja kesäinen on lopputulos!
 Tämä JNY:n turkoosi pilvitrikoo on lojunut jo vuoden kaapissa ja nyt tuhosin sen. Ostettu ties mistä!? Vielä riitti pojallekin teeppariksi, joka on työn alla. Aplikointi on velouria ja joustofroteeta! Hihoihin, ei riittänyt enää pilviä, niin liandlon raitoja niihin jämäpalasesta. Hyvin mätsäs värit! :)


12 kommenttia:

 1. Ihana, ihana! Just kattelin viime viikolla tuota samaa ohjelmaa sillai "applikointisilmällä"! ;) Tosi hienosti applikoitu ja oikein raikas mekkonen kokonaisuudessaan!

  VastaaPoista
 2. Mahtava, siisti aplikointi ja oikein pirtsakka väri muutenkin. Näin muuten 'livena' sen pallohupparin tänän ja oli kyllä makee! Ja usko tai älä mutta Metsolasta oli se vihreä-pallo loppunut;)

  VastaaPoista
 3. Kiitos! :)

  Nuppuneula: Sieltä saa tosi kivoja ideoita aplikointeihin! Selkeitä ja värikkäitä hahmoja täynnä! :)

  Kewa: Kiitos ja ihan suosikki on kyl tuo pallohuppari meillä! Eiköhän sitä palloa vielä lisää ilmesty.. Toivottavasti, kun harkitsin jo että tilaisin lisää...

  VastaaPoista
 4. On kyllä ihanan kesäinen tunika :) ja onnistunut applikointi. Meilläkin tykätään katsoa tuota samaista ohjelmaa!

  VastaaPoista
 5. Tosi kiva paita! Meillä tykätään kanssa tuosta ohjelmasta :-)

  VastaaPoista
 6. Tosi suloinen, tulee iloiselle mielelle! :)

  VastaaPoista