15. toukokuuta 2012

Kummitytölle kurreja!

Kummityttöni Metsolaan hurahtanut äiti halusi kurrehaalarin ja pyysi mua sellaisen tekemään, koska sen saaminen oli kiven alla! Tässä tulos! :) Ihan perus mustikkahaalari kokoa 74 suorilla lahkeilla toiveiden mukaan!
 Laatikon pohjalta löysin joskus ostamiani handmade-lappusia, jotka sopivat väriensä puolesta kivasti tähän kuosiin. Niskaan sellainen siis!


Koska Metsolan froteet ovat niin leveitä, riitti kankaasta vielä jotain yllärikivaakin! :) Samalla tutulla kaavalla (OB3/12) huppari viileisiin kesäiltoihin. Kavensin summissa 86 kaavasta ja lopputulos noin 74/80. Tumput vielä kaveriksi! Hupun vuori on Hilcon raitaa. Toivottavasti tytön äiti on tyytyväinen! :)


Ja loppuun vielä hehkutus uudesta ompelukoneesta. Ei tarvinnut kiroilla kertaakaan. :D Niin mahtavaa ommella kun sujuu! :)

6 kommenttia:

 1. Tosi kiva setti! Sammakkoita minä edelleen näen, mun kaapissa myös marinoimassa tätä... Ihana on varmasti uudella koneella ommella, voin kuvitella että hymy huulessa suristelet menemään;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Mä näen myös vesilintuja uiskentelemassa (niiden sammakoiden lisäksi)! :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat vaatteet tulee pikkuihminen saamaan! :)
  Tuo takki näyttää tosi hyvälle, pakko varmaan itsekin kokeilla kaavaa itsekin. :)

  VastaaPoista
 4. Oih! Ihanainen Kurre! Itse olen saanut vaihtareina muutaman pikkupalan ko. kangasta ja vielä mietityttää mitä siitä tekisin. Nää haalarit on kyllä hianot!!

  VastaaPoista
 5. Hienot!! Tuo oranssi sopii tosi hyvin kurren kanssa, raikastaa mukavasti!

  VastaaPoista