19. toukokuuta 2012

Parhaat pallot ikinä!


Rakastuin tähän Metsolan joustofroteeseen heti. Ihanan raikkaan värinen, niin kesäinen! :) Siitä pojalle huppari! Niin pehmeä ja hyvänlaatuinen, niin kuin muutkin Metsolan froteet ovat olleet. (Ainakin ne, joita itse olen tilannut..)

Kaava on muokattu ottobren kääntöhupparista rankalla kädellä ja ihan hyvän mallinen tuli. Olis pitäny piirtää kaavat, mutta en viitsinyt, kun yhtään en ollut varma lopputuloksesta. Hupun vuoriksi laitoin myös valkoisia palloja nougatin värisellä pohjalla.  Pallojen kohdistus saumoissa olis voinut olla nätimpi, mutta meni niin naftille kankaan riittävyys, että ei auttanut kun tyytyä tähän..
10 kommenttia:

 1. Ihana huppari ja huippua tuo kuosi, minun mieleeni juuri sopivan kokoiset pallot!!

  VastaaPoista
 2. Tosi kivan näkönen! Ja pitäsköhän sitä itekin sortua tohon, yritän vastustella viimiseen asti :)

  VastaaPoista
 3. Tää on niin hieno! Munt ekee ihan älyttömästi mieli tuota kangasta...

  VastaaPoista
 4. Kiitos! :) Nää Metsolan kankaat kyl kirpasee kivasti lompakossa. Tätä en voinu vastustaa. Onneks nää on leveempiä, niin saa tehtyä vaikka sit hupparin ihan yhdeltä leveydeltä. Sit ei tunnukaan enää niin pahalta! :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä tuli mahtava! Eihän hinta ole paha jos laatu on hyvä! Minä olen ruvennut epäröimään tän kankaan suhteen vaikka niin herkkua onkin, valkoisessa näkyy kaikki tahrat;) Katsotaan...eihän kauan uskalta odotellaa, niillä herkuilla on tapana loppua jos kauan mietti.

  VastaaPoista
 6. No kieltämättä sitä maksaa mielellään hyvästä laadusta! Kestää ja pysyy kauniina! Mä heitän tosi surutta vanishia joka paikkaan ja mitään en oo vielä pilannut sillä, niin en arastele valkoista lastenkaan vaatteissa! :)

  VastaaPoista
 7. Ihana huppari, tää on kyllä niin herkku kangas :)

  VastaaPoista
 8. En osta, en osta... Tämän huppari kyllä vaikeutti kovasti minun päätöstä olla ostamatta tätä isopalluraa! :D

  VastaaPoista