25. syyskuuta 2013

Peruspaitoja ja vaihtishuppari

Tytölle vielä niitä peruspaitoja olen tehtaillut. Tässä pari! Aikaisemmin manailin sitä mun "keskeneräisten koppaa"! Nyt mulla on uusi koppa: "Näille kankaille pitää tehdä jotain"-koppa! :) Tässä kopassa on vähemmän inspiroivia ja jopa ihan myyntiin tai lahjotukseen kelpuutettuja kankaita. Muutama kivakin löytyy sillä periaatteella, et haluan sen äkkiä vaatteeksi! :)

Omppuvelour on kauan sitten hankittu ja unholaan jäänyt. Tai oikeestaan olin tehnyt itselle paidan alun, mutta pilkoin sen sitten tytölle kuitenkin. 

 Tästä jo tehtynä kesämekko ja jotenkin kaipasin tytölle punaista paitaa kaappiin ja tämä osui hyvin ajankohtaisella syksyisellä sienikuosilla!


Ja samoilla punaisilla langoilla sain viimeinkin ommeltua tähän tilkkukoppatuotokseen hiharesorit. Ei ne odotelleet siellä kuin koko kesän! Mahtuukohan koko paita enää pienimmälle!? :)
Tämä meni ystävälle vaihtokauppana! Sain jotain tarpeellista häneltä ja ompelin hänen pojalle hupparin hänen omasta kankaasta! :D Liekö reilu vaihtis, mut molemmat oli tyytyväisiä! :DAamulla vielä pikasurautin pienimmälle tarpeeseen kaulurin! :D5 kommenttia:

 1. ihania puseroita, etenkin tuo vihreä ja lohiskauluri! oih!

  VastaaPoista
 2. Ai että ihana tuo tilkkupaita, mahtavasti vaihtuu teema ja värit hihasta toiseen edettäessä! <3

  Ps. mulla on kokonainen seinän kokoinen kaappi niitä "näistä pitäis tehdä jotain" -kankaita.... ;D

  VastaaPoista
 3. Onpa kivoja peruspaitoja! Ihanan pirteitä tähän synkkään syksyyn. :)

  VastaaPoista