14. syyskuuta 2013

Mekkoja itselle

Vaatekaappini huutaa tyhjyyttä.. Elämäntapamuutoksen myötä on kiloja karissut reippaasti ja vaatekaapin sisältö pienenee! Tämähän on tietenkin ihan mukava asia, mutta aamuisin olen tuskastellut, kun ei päälle löydy enää mitään! Ei kun tuumasta toimeen ja pari mekkoa ompelin aivan loistavalla Onion 2035:lla! Tein ilman poikkileikkausta nämä! Ihan huippu kaava! Kiitos ystävälle, jolta tämän sain! :DEn voinut taaskaan vastustaa Metsolan huippualea ja sieltä tätä ihanaa aaltofroteeta hamstrasin reilun huppumekon verran. Ihana yksinkertainen kuosi! :) Tykkään! Tähän mekkoon lisäsin hupun, koska mä yksinkertaisesti tykkään hupuista! :D

 Tämä on koeversio mekkokaavasta. Myös Metsolan froteeta. Kauan se onkin tuolla lojunut ja nyt pääsi käyttöön!

Näitä mekkoja tulee varmasti lisää! :) Suosittelen kaavaa! Vielä kerran: "Ihan huippu!" :)15 kommenttia:

 1. Onnea kadonneista kiloista! Mun on toi kaava myös, mutta paketissa vielä. Avaimen sen sitten kun Make it work -kaavaan kyllästyn.

  VastaaPoista
 2. Kaava näyttää tosi kivalta, näinköhän se on hankittava :) Ja ompelukset on kivoja! Mie tarvisin kanssa itsekuria elämäntapamuutokseen ehdottomasti! :D

  VastaaPoista
 3. Onnea muutoksesta, tiedän että se vaatii itsekuria :) Hienot mekot!

  VastaaPoista
 4. Hyvälle näyttää, mä tykkään kanssa noista hupuista. Mä haluisin kans sekä kokeilla tota onionin kaavaa että sen elämäntapamuutoksen :D

  VastaaPoista
 5. Voi että, näyttää niin kivalle. Minulla olisi tuota samaista sinistä kangasta kaapissa. Kunhan uskaltaisin pilkkoa sen. Saanko kysyä miten tuon hupun kaavoitit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Huppu on napattu uusimmasta Ottobresta. Se oli aikas lopussa joku lasten huppari. Piirsin hupun koossa 170 ja mittasin sitten vielä sen alareunan suhteessa kaula-aukkoon ja lisäsin sitä jatketta pitemmäksi ja hieman matalammaksi. hyvä tuli!

   Poista
 6. Ihana aalto! Jos saan kysyä, niin esipesitkö aaltokankaan ja jos niin missä asteessa? Itsekin ostin samaista ja sinistä apilaa myös ja nyt arvon, miten ne uskaltaisi pestä. Samassa sävyssä olevaa pallokangasta sain tilkkupaketin mukana ja siitähän levisi värit 60 asteen esipesussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä pesin tämän ihan 40 asteessa ennen ompelua ja ei tapahtunu väreille mitään. Heitän mukaan aina muutakin, esim pyyhkeitä tai jotain! :)

   Poista
  2. Kiitos, huomenna pesuun, iik ;)

   Poista
 7. Ihania mekkoja, tuo hupullinen on ihan huippu! Saako udella millä kaavalla sait hupun mallaantumaan tähän kaavaan? t. eräs joka haluaisi edes yhden hupullisen tunikan kaappiinsa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Huppu on napattu uusimmasta Ottobresta. Se oli aikas lopussa joku lasten huppari. Piirsin hupun koossa 170 ja mittasin sitten vielä sen alareunan suhteessa kaula-aukkoon ja lisäsin sitä jatketta pitemmäksi ja hieman matalammaksi. Ihan hyvin passasi! :)

   Poista
  2. Kiitos ohjeistuksista! Mä juurikin aamutuimaan sitä hupun kaavaa pyörittelin ja epäilin kovasti saavani sitä istumaan oikein...muokkasitko jotenkin mekon kaula-aukkoa pienemmäksi, saumavaroilla tms. vaiko ihan sellaisenaan laitoit hupun paikalleen?

   Poista
  3. Nostin kaula-aukkoa edestä muistaakseni sellaset 3-6 senttiä. Tämän tarkemmin en muista paljonko, mutta aikas paljon kuitenkin.

   Poista