12. syyskuuta 2013

Kiukkupyllyt

Ne kiukkupyllyt, joita odotin ja odotin ja vihdoin ne tulivat ja sitten mä jo kyllästyinkin... Tympäsi koko kangas, mutta päätin kasata ne vaatteiksi ja sitten mä taas tykkäsin! :D Liian usein tulee teilattua joku kuosi kankaana ja vasta vaatteeksi ompelu pelastaa sen! Käytin kankaan koneessa kloriten kanssa ja mukava luonnovalkoinen lopputulos!

Pojan haalarihousuissa testissä uusimman Ottobren kaava, joka on kyllä aika huippu! :) Laitoin kuitenkin resorit lahkeisiin!

Perus paita tytölle! Peruspaitoja puuttuu kaapista ja ovat käteviä takin alle, kun pärjää vielä ilman ulkohousuja. Tämä ajatus tuli siitä, kun hain yks päivä tytön kerhosta ja mekossa näkyi sellainen mukava multa/hiekka raja siltä osin, joka vilkkui takin alta! :)

Kaulukseen tein pienen simppelin yksityiskohdan, joka ei oikeestaan näy ees minnekkään, mutta hauska kuitenkin! :) Sitten taas yritin testata tätä ihanaa leimasinta ja aina onnistun sotkemaan sillä ja jälki on suttuinen! Vinkkejä?! :D

Sitten muutama pipo naapurin pikkuisille pienenä kiitoksena! :D
4 kommenttia:

  1. ihanan hyväntyylisen näköstä kangasta..

    VastaaPoista
  2. Jos olet käyttänyt tuohon leimailuun sellaista Lidlistä ostettua leimasinta, niin siinä täytyy tekstin olla tasan keskellä (eli ne kirjainpalikat aseteltuna keskelle), muutoin sottaa ja tekee ylä- tai alareunaan viivan. =)

    VastaaPoista
  3. Hienot kiukkisompelukset :) Tykkään tästä kloritekylvetetystä minäkin alkuperäistä enemmän.

    VastaaPoista