8. lokakuuta 2013

PiiPaa!

Mun tietokone on rikki... Joo, puhelimella pääsee kattoon facebookin, uutiset ja sään... Bloggailu onkin sitten hankalampaa... Tuntuu, että kaksi viikkoa olen ollut jossain pimennossa, kun en pääse muiden blogeja seuraamaan, enkä omaa päivittämään! Ommellut olen paljon. Niitä sitten enemmän kun kone toimii.. (toivottavasti pian..)
 
Nyt mulle kuitenkin riitti hiljaisuus ja alennuin työstämään tämän postauksen sellasella pikkusella Nokia Booklet läppärillä. Ilmaisella kuvankäsittelyohjelmalla höystetyllä kuvalla julkaisen tämän postauksen! :D Ja voin sanoa, että näinkin pieni postaus vei multa lähes tunnin, koska mikään ei ollut nopeaa, eikä helppoa!
 
Tämä PiiPaa-auto paita lähti blogiarvonnan voittajalle, jonka toiveissa oli paita pienelle pojalle, joka rakastaa paloautoja! =) Syksyn viilenevien päivien kunniaksi tein paidan velourista. Helmaan aplikoin paloauton PiiPaa-tekstin kera! Paloautoaplikaatio on pienin muutoksin ideoitu tästä trikoosta! Toivottavasti on mieluinen! :)
 
 
 
 
 
Mikäli täällä hiljaiset ajat jatkuvat, syynä siis rikkinäinen kone! ARGGHH!
 
 
 
 

5 kommenttia:

 1. Kyllä kiitos, todellakin on mieluinen!!! Pikku poikamme oli vanhempiensa ohella aivan hullaantunut nähdessään paidan, osoitteli tikkaita ja vilkkuvaloa katolla - yksityiskohdat ovat tärkeitä paloautofriikeillekin :-) Aivan uskomattoman upeaa käsityötä ja todella kaunis. Saadaankin ensi viikon päiväkodin kuvaukseen hieno paita päälle! Suurkiitos vielä kerran! + Toivottavasti tietotekniset pulmasi ratkeavat pian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon ja kiva, että miellytti! :) Vasta jälkikäteen kun katselin kuvaa paidasta huomasin, että olin unohtanut kattovalon välkkyviivat ommella... :( Onneksi kuitenkin lamppu on paikallaan! :D

   Poista
 2. Sä olet niin taitava applikoija - huokaus - <3

  VastaaPoista