12. syyskuuta 2012

Taikametsämekkonen


Metrin palasen ostin minäkin OE-kangasta eli kaunista Taikametsä joustofroteeta. Tovin se on tuolla marinoitunut, ennen kuin sain siitä mitään aikaiseksi. Nyt se pääsi tytölle huppumekoksi.Hupun vuori on trikoota ja napit ovat kierrätysnappeja jostain. Melkein olisin halunnut vieläkin jättimäisemmät napit, mutta nämä riittäkööt! :)

Kiva tuli, joskin kasvuvaraa on vielä reippaasti, eikä istuvuus ole siksi vielä huippu. En viitsi pienentää... Kiva pieni metsänmenninkäinen näinkin! :D Laitetaan odottelemaan kasvua tai käytetään nyt liian isona! :D
14 kommenttia:

 1. Voi kuinka suloinen mekko!! :)

  VastaaPoista
 2. Ompas herkku! mullakin marinoituu vielä pätkä taikametsää, mitähän mä siitä tekisin... :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana mekko ja niin kaunista tuo kangas!!

  VastaaPoista
 4. Kaunis! :) Noi napit on kyllä piste iin päälle. :)

  VastaaPoista
 5. Ihana mekko! Olen itse ajatelluttekeväni hiukan samantyyppistä tyttöselle, mutta en ole saanut vielä aloitettua, kun kaava pitäisi yhdistellä ja soveltaa itse ja se on mulle uutta. Mistä löytäisin tämän kaavan vai oletko piirtänyt itse?

  VastaaPoista
 6. Vilipulu: Olen muokannut tämän ottobren panda-hupparista. Mutta onnistuu varmasti ihan mistä tahansa hupparista muokkaus.

  Eli: Tässä olen yhdistänyt hupun alareunat yhteen ja ommellut hupun sitten renkaana pääntielle. Mekon muoto on ihan summissa leikattu alaspäin levenemään. Sitähän on helppo sitten korjailla, mikäli ei ole tyytyväinen. Itse tapaan aina näissä omissa muokkauksissa jättämään varman päälle pituutta ja leveyttä. Molempia sitten karsin tarpeen mukaan! :)

  VastaaPoista
 7. Ehdottomasti kivoin tähän mennessä näkemistäni taikametsätuotoksista! :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos, Mia, vinkeistä! Siitä Pandasta itsekin olin ajatellut lähteä liikkeelle. Täytyypi vaan rohkeasti kokeilla. Kiva nähdä etukäteen, millaisen sinä olet siitä muokkauksin saanut aikaiseksi...ehkä minäkin onnistun :).

  VastaaPoista