5. syyskuuta 2012

Pihlajakarkkeja :)

 En taida olla ainut, kenelle tulee mieleen pihlajakarkit tästä ihanasta PaaPiin kettukuosista. Luulin jääväni jo ilman tätä, kun loppuunmyytiin heti joka paikasta, mutta sain kuin sainkin! Tää on vaan huippua! :)






Kangas tilattu Kangas-Mallalta. Ja taas kerran sain todeta, kuinka pieni kangas riittää ihmeisiin, kun leveyttä on pikkasen lisää. Tämä tunika on itseasiassa se jämäpaloista koottu, mutta siitä tulikin niin mieleinen, että siksi tässä ensimmäisenä esittelyyn! :) Kaava on oma sovellus jostain peruspaitakaavasta.






Tämä haalari on se, mistä se ajatus koko kankaan tilaamiseen lähti. Pienen jumpparin halusin tulevalle vauvalle. Haalari on kokoa 62 ja tehty samalla tutulla uusimman OB:n kaavalla muokkauksin. Tykkään tästäkin kovasti ja innolla odotan, että pääsee käyttöön! :)





Pahoittelut huonosta laadusta kuvissa... Parempi kamera haljosi ja puhelimen kameralla sinnittelen! :D Lähinnä värisävyt ovat hieman vääristyneitä, mutta näillä mennään, ennen kuin kamera korjattu...





20 kommenttia:

  1. Voi kuinka suloisia! Kangas on kyllä ihanaa! :)

    VastaaPoista
  2. Oi miten ihanat pihlajakarkki herkut olet tehnyt. Tuo haalari on niiin ihana :)

    VastaaPoista
  3. Ihan mahtavan söpöjä molemmat! Itsekin jouduin tätä kangasta metsästämään, kun en tajunnut ihan heti sitä ostaa. Itselleni meinasin siitä jotain tehdä, mutta on nämä pikkuvaatteet tosi ihania :)

    VastaaPoista
  4. Nami mitä kettukarkkeja! <3 Minä tilasin sitä ruskea-oranssia, mutta olis voinut ottaa tuotakin.. kaikkea ei vaan raaski millään, kun jo 3x60cm maksoi 50e.

    VastaaPoista
  5. Voi että on herkkuja! Voi ku raaskisi itekki tilata.

    VastaaPoista
  6. Niin ihania kumpainenkin! Harmittaa, ku jäin ilman tätä ihanuutta..

    VastaaPoista
  7. Todella söpö, erittäin se tunikapaita ruskein resorein ja nappein!!!

    VastaaPoista
  8. Sun kuvien laadussa ei oo mitään vikaa. Mä just omien kuvieni kanssa tuskailin...

    Ihania kettukarkkeja!

    VastaaPoista
  9. Ihania! Tilasin ensin sitä ruskeaa, mutta sitten oli pakko saada tätä keltaistakin. Mahtava kangas.

    VastaaPoista
  10. Ihania, niin suloisia. Minäkin googletin kaikki paikat eilen ja löysin onneksi tuota itselleni. Jotenkin lämpesin myöhässä. Minulle "kettu-karkit" tuovat lapsuuden mieleen, kun papalla oli niitä aina kaapissa jemmasssa ja oli kivaa kun niitä sitten sai. Eli pakkohan se oli tuota kangasta saada =)

    VastaaPoista
  11. Voi näitä kettuja! Ihania vaatteita olet ommellut ihanasta kankaasta ja erityisen hienot on tuo paidan napit. Mä olin myöhässä tilaukseni kanssa ja jäin ilman kettuja. Vähän kutittaisi sitä vielä jostain ostaa (jos löytyy vielä).

    VastaaPoista
  12. Ihania molemmat, etenkin ihastuin kuitenkin tuohon tunikaan, tosi kivan mallinen! :)

    VastaaPoista
  13. Kiitos kaikille! :D

    Tää on kyl taas sellanen kuosi, joka osui ja uppos heti! Aavistuksen olis saanut olla joustavampaa tää kangas mun mielestä...

    Muakin harmittaa, että en yhtään tajunnut "varastoon" tilata tätä...

    VastaaPoista
  14. Ompa kauniit :) Toi haalari on aivan ihana, itse oon jo tehny kaks tolla kaavalla ja voi ne on ihan lempparit! JA toi kettu on nii ihanaa, mulla olis sitä tuolla metri odottamassa ^^

    VastaaPoista
  15. Ompas mahtavia kettuvaatteita! tykkään erityisesti tuosta paidan kaavasta, tosi kivan näkönen :)

    VastaaPoista