15. syyskuuta 2012

Lahjasetti vauvalle

 Vauvalahjaksi tein jo jokin aika sitten tällaisen setin. Tämän oli tarkoitus olla lahjana babyshowereilla, jotka sitten jäivät pitämättä, kun tyttö syntyikin aikaisemmin!

Peitto on trikoota ja ihanan pehmeää fleeceä Royal-tuotteelta! Peitto on kantattu ympäriinsä punaisella resorilla! Kokoa en mitannut, mutta sellainen sopiva vauvalle! :DSiilitrikoosta ihanan pehmeä body kokoa 56. Trikoo myös Royal-tuotteelta!

Ja sitten bodyn kaveriksi samanlainen paapuhaalari, jonka olen jo kerran aikaisemminkin tehnyt! Tämä on siis ihan samanlainen kuin edellinenkin, joten en esittele sen kummemmin! :)
12 kommenttia:

 1. Voi miten ihana lahja! Tuo helistinhaalari on supersuloinen! :)

  VastaaPoista
 2. aivan ihanat vauvalahjat, kyllä saajan ja vanhempien kelpaa! tuo siilikangas on jotenkin kokonaan jääny multa huomaamatta. on tosi söpö, tulee mieleen me&i:n kuosit.

  VastaaPoista
 3. makea lahja, varmasti mieluinen!!!

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana setti kyllä! Olen töitäsi seurannut tuolla oe:ssä, mutta nyt kävin selailemassa täällä tarkemmin ja valtavasti kaikkia ihanuuksia täällä onkin! Itsestä on tullut hirmu laiska bloggaaja.. ;) Ehkä kunnostaudun vielä joku pvä.

  VastaaPoista
 5. he, mun kommentti näkyi eilen kaikis blogeis kahtena :D no tuleepa asia selväks ;)
  Mut mun blogis oi sulle jotain :)

  VastaaPoista
 6. Ihana vauvalahja! Tuo haalari on tosi kiva edelleen :)

  VastaaPoista
 7. Blogissani on sinulle tunnustus. Sinun ompeluksiasi on ihana seurata... :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos paljon! :) Kiitos tunnustuksista! Bloggaan heti kun kerkiän! :)

  VastaaPoista
 9. Aivan ihana setti! Pakko hymyillä kun sitä katsoo. Olen monta kertaa ollut tilaamassa siilitrikoota mutta nyt on kyllä pakko saada! Onkohan sitä enää missään saatavilla...?

  VastaaPoista