28. syyskuuta 2011

Tähtösiä pikkuiselle

Voihan pienen pienet vaatteet! Melkein muistan mitä on vauvakuume, kun tällaisia minivaatteita hypistelee.. Tuntuu oma vajaa vuoden ikäinen NIIIN isolta... Mihin se aika katoaa...?! 

Se vauvakuumeesta... Kuukauden päästä meidän lapset saavat uuden serkun.. :D Veljen tulevalle pienelle ompelin JNY:n trikoosta kietaisubodyn Ottobre (3/11) kaavalla ja pehmeästä JNY-velourista (Royal-tuotteesta) housut uusimman Ottobren velourhousu kaavalla. Aavistuksen rockahtavampi kokonaisuus vauvalle. Vaaleanpunaiselle ja vaaleansiniselle allergiselle tulevalle äidille toivottavasti mieluinen setti! :D
8 kommenttia:

 1. vau miten hino setti, namm ja tosi siististi ommeltu! onko Sinulla pihdit niihin neppareihin? minulla on pihdit mutta pakkauksessa vielä, jotenkin kammo niihin, saan aina kam nepparitkin epäonnistuneesti kiinitettyä;(

  VastaaPoista
 2. Kiitos! :) No ihan tyytyväinen olen lopputulokseen! Aavistuksen on nuo neppien kohdat vinossa, mutta ei varmaan haittaa käytössä. On kyl suht työläs tuo body noin pieneksi vaatteeksi...

  Ja on mulla pihdit neppareihin... (työkalupakista) :D :D Mä oon ihan siis perus pihdeillä ne laittanu kiinni ja ihan kätevästi menee. Vasaralla sain ne aina fjongalle!

  VastaaPoista
 3. Onpas ihanat! Miten kiinnität noitta pihdeillä nepparit? Mulla on käytössä ollu vaan se muovinen härpäke ja vasara ja ei vaan kertakaikkiaan pysy vaikka miten paukuttas, eli vinkkejä kehiin! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kiitos! :)

  Nuksu: Eli mä painan ensin käsin niitä kappaleita yhteen silleen, et pikkasen ottaa kiinni ja sit pihdeillä painan ne kunnolla kiinni ihan ympäri joka kohdasta. Mun pihdit on vielä sellasen röpeliäiset, et pikkasen kyl kantsii varoo kangasta, ettei hajoo! :) Hyvin on pelittänyt tää tekniikka! Sen muovisen härpäkän mä jätän lojumaan sinne pakkaukseen, enkä tee sillä mitään! :)

  VastaaPoista
 5. argh...tää on niin ihana setti... nams... mulla on hankintalistalla ne nepparipihdit, ku ei onnistu tuolla vasaralla niitä laittamaan...siks en saa aikaseks tehtyä bodyjä... jospa tää taas antais potkun persiille, et sais pari bodyä tehtyä.. ;) kiitos potkusta! :)

  VastaaPoista
 6. Voi olepa hyvä vaan paaltsi! :) Ne saa oikeestikin kiinni ihan kivasti aivan perus työkalupakin pihdeillä! :)

  VastaaPoista