8. syyskuuta 2011

Muutamia ensimmäisiä puuhastelujaTässä muutamia ensimmäisiä harjoitustöitä:Ystävän maaliskuussa syntyneelle pojalle lämmikettä ja hoitotarvikkeiden säilytyskoreja.

 

Isoäidinneliöistä koottu peitto noin 110x70 (Sopiva pinnasängyn päiväpeitoksi)


Aplikointiharjoittelua ja ompeluharjoittelua liivimekkojen muodossa. Kankaat ovat kierrätysmateriaaleja kaikki paitsi takana olevan haalarin kerttuvelour on Myllymuksuilta.Ensimmäinen pipo! :) Metsolasta On The Roud joustista. Ensimmäinen huppari sekalaisia kankaita huuto.netistä tulleesta paketista. Kaavana joku Ottobren huppari.Marimekon raitatrikoosta T-paita ja aplikoinnit kierrätysvaatteista. Kaavana Ottobren slim-teeppari (3/11).

 

 Uskalsin jo koittaa jotain monimutkaisempaa ja tuloksena tällainen korennonpyrähdys! :) Pilvi-interlock Metsolasta ja valkoinen trikoo ja aplikoinnit kierrätystä! Kaavana Ottobre slim-teeppari (3/11) pidennetyillä hihoilla. Setti tytölle! Ruskea trikoo Eurokankaasta ja pallotrikoon alkuperästä ei mitään muistikuvaa... Napit kierrätetty! Kaavoina joku Ottobren liivimekko ja trikoohousut.


Metsolan hippikukkajoustiksesta haalari Ottobren mustikkahaalarin kaavoilla!

4 kommenttia:

  1. Oi, kun ihana hippikukkahaalari! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos ja ihanaa: Ensimmäinen kommentti! :) On tää kyllä sellastakin opettelua, mutta eiköhän tämä tästä pikkuhiljaa!

    VastaaPoista
  3. Kivoja juttuja sinulla täällä! Erityisesti sykähdytti tuo isoäidinneliöpeitto, ihanat värit ja niin kivan lämpimän näköinen. Kelpaa köllötellä!

    VastaaPoista