13. syyskuuta 2011

Kauhean ihana, vai sittenki ihanan kauhea?!

Hannan kankaasta tilattu tähtivelour oli jo liian kauan odottanut kaapissa tuhoamista ja sanatarkasti tuhoamiseksi se nyt meni! Ei tää nyt mun mielestä ihan "ison pojan" setti ole. Valitettavasti mulla tulee yökkäri mieleen... Voihan harmistus, mutta tulipahan tehtyä! Menee kotiasuna! :) Poika tykkäs ja sehän on pääasia! :) Musta velour huutiksen paketista. Housujen kaavan uusimman Ottobren velourhousut ilman taskuja ja paita on vanhemmasta Ottobresta.


Ompelullisestikin meni aika katastroofiksi! Housujen sekä etu, että takaosa tehty etukappaleen kaavalla.. :) Huomasin kun resoria aloin kiinnittää! :) Kaulus on liian iso ja applikointi kiemurtelee kiitettävästi tukikankaasta huolimatta. Testiin pääsi applikoinnissa huollosta tullut äidin vanha singer ja ihan hyvin pelitti kun säädöt sai kohdalle. Joskin olisi kannattanut tilkuille testata, ennen varsinaista kuvaa.. Noh.. ehkä ensi kerralla sujuu paremmin!

4 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää, ja hyvä keksintö toi kello aplikointi :)

    VastaaPoista
  2. Hauska settihän tämä on! Mulla on samaista tähtivelouria kaapissa oottamassa, en ole muka vielä raaskinut tuhota sitä. :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos teille! :) Ehkä mäkin yritän nähdä sen kuitenkin hienona! :) Ja onneks kangasta jäi vielä! :)

    VastaaPoista