4. helmikuuta 2013

Vauvalahjoja

 Lähipiiriin on syntynyt kaksi tyttövauvaa. Onnea tosi paljon kumpaankin perheeseen! Tässä heille lahjasetit. :D Molemmissa seteissä kaavat ovat samat; OB:n kietaisubody ja Little House-housut muutama numero taakse päin!

Ensimmäinen menee miehen työkaverille. Peikkotrikoosta body ja kaveriksi velourhousut. Kankaiden alkuperää en enää muista... Hieman arvelutti tehdä tällainen väritykitys, kun en ollenkaan tunne lahjan saajaa, mutta toivottavasti on mieluinen! :D


Sitten lasten tuoreimmalle serkkutytölle pandasetti. Tiedän, että tämän tytön vaatekaapissa on jo paljon vaatteita ihanan hempeissä sävyissä ja siksi ajattelin rikastuttaa sitä värikkäällä väriyhdistelmällä. Toivottavasti ei mennyt tämäkään aivan yli rajojen! :DLiian usein jätän ylijäävän kankaan palan varastoon lojumaan, enkä koskaan saa sitä tuhottua, kun toistamiseen kyllästyttää ottaa sama kangas esiin. Siksi äkkiä loppupalasesta tein tunikan tytölle. Kaavana Hoops, johon tein pitkät pussihihat. Ei mikään suosikki tämä, mutta ihan kiva kuitenkin! :)
10 kommenttia:

 1. Hurjan söpöt setit vauvoille :)

  VastaaPoista
 2. Söpöjä! Hyvä idea tuhota koko kangas samalla, itse en raaski, kun aina pitää vähän säästää jotain tulevaa varten... Ei se kyllä kovin nopeasti innosta yleensä. :)

  VastaaPoista
 3. Molemmat setit ihania, mutta etenkin jälkimmäinen setti on mahtava! Tunikassa hiharesorit antaa kivasti särmää :)

  VastaaPoista
 4. Tuo pinkin ja vihreän liitto on jotensakin täydellinen1 <3

  VastaaPoista
 5. Upeita vauvalahjoja! -Ulla-

  VastaaPoista
 6. Ihanat setit! Just hyvät kuosiyhdistelmät :)

  VastaaPoista
 7. Voi juku miten söpöt setit!!! <3

  VastaaPoista