30. kesäkuuta 2012

Vauvalle... :D


Lapset hukkuvat vaatteisiin. En ehdi käyttää kaikkea, mitä teen heille ja se harmittaa... Onneksi loppusyksystä meidän perheeseen syntyy uusi vaatteita tarvitseva pikkuinen! :D Hänellä ei vielä ole ainuttakaan vaatetta hankittuna, joten niitä tässä varmasti tulee tehtailtua kesän ja syksyn ajan! Tässä ensimmäiset pienet bodyt ja pöksyt! :)
Ikasyrilta tilasin jo viime syksynä tätä suloista kalastavaa karhua, mutta en sitten nähnytkään sitä kummallakaan lapsella vaatteena asti, mutta nyt löytyi paikka sillekin!
Tämä tähtitrikoo myös Ikasyrilta. Kivasti riitti jämäsuikaleet pojan edellisen postauksen hupparista bodyksi. Kaavana molemmissa bodeissa on OB:n nappilistabody, josta jätin nappilistan pois ja laitoin olalle nepparin. Tein koolla 56 nämä, mutta ovat kyllä ainakin 62-kokoisia.. Täytyypä muutama tehdä vaikka ilman saumavaroja, niin ei tarvitse pikkuisen hukkua vatteisiin ensimmäisinä päivinä! :D
Usein olen vauvan vaatteita pestessä huomannut, että bodeja on pesussa paljon, mutta housuja vain parit. Siksi tein sellaiset housut, jotka mätsäävät hyvin kahteen bodyyn. KaavanA OB:n Little Houses. Housut ovat joustofroteeta Royal-tuotteelta. Lahkeissa raitaa Ikasyrilta. Tosi kivan malliset nämä housut.

12 kommenttia:

 1. Ihania ovat! Ja onnea odotukseen.

  VastaaPoista
 2. Kyllä on suloisia! Ihana uutinenkin onnea hurjan paljon :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat suloiset vaatteet! Meille tulossa elokuussa vauva, joten sama projekti minulla. :)

  VastaaPoista
 4. Ihania pikkuisia vaatteita! Ja onnea! :)

  VastaaPoista
 5. Söpöjä pikkuvaatteita ja onnea :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille! :D Ja onnea myös sinulle Maria!

  VastaaPoista
 7. Tosi kivoja, kyllä uuden tulokkaan kelpaa :) Kiva idea käyttää noissa housuissa tuota raitatrikoota lahkeessa!

  VastaaPoista