15. kesäkuuta 2012

Katariina

 Ja lisää Mekkotehdasta! :D Nyt vuorossa Katariina. Tähän en tykästynyt ennen kuin näin muiden tuotoksia tästä kaavasta ja nyt olen myyty! Ihanan mallinen ja kesäinen. Näitä varmasti tulee tehtyä muutama kesäksi.
Kerrankin sellaisia kaavoja, joita ei tarvitse muokata vaan istuu saman tien loistavasti! :D Tyttö on vasta 80/86 kokoa, mutta loistavasti passaa nämä 86/92 kokoiset Mekkotehtaan mekot!

Kankaana tässä mekossa on erittäin ohutta puuvillaa, joka on varmasti erittäin vilpoisa kesähelteellä. Olen hulluna vihreään puuvillaan! :D


Seuraavaksi täytyy tehdä pojalle jotain, kun surku tuli siitä, että olen tehtaillut pelkkiä mekkoja viime päivinä...10 kommenttia:

 1. Todella kaunis mekko tämäkin! :)

  VastaaPoista
 2. Ihania kesämekkosia tämä ja edellisetkin :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana mekko ja kangas on niin mahtavan värinen! Kyllä se vihreä kuuluu kesään :)

  VastaaPoista
 4. Ihana! Mä olen ehtinyt tehdä vasta yhden Katariinan ja seuraavana oisi Orelman vuoro jahka ehdin... ;-)

  VastaaPoista
 5. Tämä on se kaava minkä takia koko kirjan tilasin;) (tänän menen postista hakemaan). mielettömän kaunis kyllä kangas ja suloinen malli!!!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille! :) Tää oli kyl niin huippu kaava. Pystyy varmasti kankaaseen ku kankaaseen soveltamaan.

  Kewa: Jäät koukkuun! :D

  VastaaPoista
 7. Ihana on! Ja kiitos tuosta koko tiedosta. Enköhän minäkin sitten uskalla tuolle pienemmälle tehdä tätä pienintä kokoa.

  VastaaPoista
 8. Oi kun kaunis!! Onko tuo kangas jotain kierrätettyä vai saako tuollaista herkkua jostain? Tuli pakkomielle saada itselle mekko moisesta ihanasta vihreästä! =D

  VastaaPoista
 9. Kiitos! :)

  Sanna: Hyvin passaa ainakin meidän neidille. Hän oon tuollainen ihan tavallisen kokoinen! Ei pullukka, eikä laiheliini! :D

  Tiina: Mä olen tän ostanut FB:n kautta ja aikas varmasti muistelisin, että myyjänä on ollut "aeno" eli hän varmasti osaa kertoa kankaan alkuperän mikäli muistaa vielä! :)

  VastaaPoista