4. kesäkuuta 2012

Kirppistelyä, koruja ja yllätys

Kirppislöytöjä nykyään laiskasti jaksan esitellä, mutta nyt pari herkkukangasta näytille. Ikean kangasta löytyykin jo varastosta, mutta pilkkahinnalla lähti vielä pari metriä lisää! Retrokangas oli niin herkullisen värinen, että siitä pulitin hieman enemmän, mutta ei harmita. Ja kanteleen kutsua hamstraan niin paljon kuin kohtuuhinnalla löytyy! :D


Jokin aika sitten osallistuin pienelle korukurssille, jossa sai koittaa korujen tekoa. hauskaa puuhaa. Tässä lopputulos! :)
 

Ja lopuksi pakko esitellä, millaisen yllärin sain! :) Kaikenlaista käsityösälää, jotka ovat jäänteitä vanhasta kaupasta! 
:D Kiitän tuhannesti lahjoittajaa! :D


Lisäksi ilahdutin itseäni tilaamalla tämän itselleni synttärilahjaksi! :D 
Kuva lainattu täältä!


4 kommenttia:

 1. Ihania löytöjä olet tehnyt!

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka kaunis korusetti. Kelpais mullekin =)

  VastaaPoista
 3. Kiitos! :) Koruja ois mukava tehdä enemmänkin, mutta ei taida aika riittää kaikkeen. Mutta ehdottomasti aion jatkossakin osallistua vastaavanlaisiin kursseihin, mikäli osuu eteen! :)

  VastaaPoista
 4. Justiin pistin tuon kirjan tilaukseen ja myös Mekkoni mun -kirjan. Tosi kiva on nähdä, millaisia versioita taitavat ovat kirjojen mekoista tehneet. Itse olen ompelussa vielä ihan noviisi, mutta kankaiden hamstraaminen sujuu jo melkein yhtä hyvin kuin lankojenkin. Ehkä jopa paremmin tätä nykyä... ;)

  VastaaPoista