18. kesäkuuta 2012

Diddy Kong

 Kun kerran ollaan näitä Super Mario hahmoja tehty, niin jatketaan samalla linjalla. Poika totesi, että " Nyt mä äiti haluan apina paidan... Sellasen joka on wiissä..." Eli kyseessä on Diddy Kong-apina, joka pääsi huppariin! :D


 Ihana hellepäivä parhaimmillaan, mutta silti piti saada pitää hupparia hupun kera päällä, kun ei malttanut paitaa vaihtaa...


Kaavana tässä More Gray, johon lisäsin hupun. Jokaisessa raglansaumassa tereet tehosteena. Ihana keltainen tähtijersey on Ikasyrilta. Hupun vuorissa ruskea trikoo ties mistä.

 Ja taas kerran täytyy todeta, että kyllä parhaat lopputulokset tulee, kun viitsii toteuttaa sen mitä pyydetään.  Ja taas on poika haltioissaan ja sehän tässä on se paras palkinto tekemiselle! :D

Aplikointi on joustofroteeta ja velouria.14 kommenttia:

 1. Oi oi oi, meidän omat on kateudesta vihreät, muutenkin koko ajan puhuvat siitä 'panoksen' paidasta ja kyselevät miksi minä ei ompele heille mitään...Tosi onnistunut huppari!!!

  VastaaPoista
 2. Upea huppari! Tereet sopii tähän tosi kivasti :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kaikille! :)

  Tää oli kyl sellanen kolmen päivän pikkuompelusten lopputulos. Mä haluan ommella vaatteen alusta loppuun heti kerralla ja nyt otti koville ku pätkissä piti tehdä! :)

  Alkaa pojan vaatimustaso kasvaa näissä kuvissa ja loppuu kyl puhti ja taidot ku joka kerta toiveessa joku minimutkaisempi hahmonen.. Noh, tekemällä oppii!

  Heluna: Itsekin kieltämättä olin tyytyväinen ku laiton tereet, vaikka aluksi vähän jännitin toimiiko vai ei!

  kewa: Ompelethan sä lapsillesi koko ajan kaikkea ihanaa! :) Mun on vielä suht helppo miellyttää noita lapsia vaatteilla, kun tilaajana on vain yksi äidin kasvattama vaatefriikki! Katotaan kuinka käy, kun pienempikin alkaa tajuta haluamisen päälle enemmän! :D Ja muutenkin taitaa ompeluaika kutistua syksyn jälkeen, eikä enää viitti viikkoa ahertaa yhden vaatteen kimpussa!

  VastaaPoista
 4. Tosi upea huppari! Apina on tosi tarkasti ja hienosti tehty ja kokonaisuus on tosi onnistunut. Ja keltainen tähti on ihanaaaa. Mulla se tuolla vielä marinoituu kaapissa, kun en ole vielä uskaltanut sitä käyttää... :)

  VastaaPoista
 5. Voi vitsi mikä luomus! Tosi tarkasti ja siististi tehty apina ja muutenkin kiva kokonaisuus :)

  VastaaPoista
 6. Ihana! Värit ja aplikaatio, kyllä kelpaa =)

  VastaaPoista
 7. Aivan mahtava huppari! Kaikkinensa :)

  VastaaPoista