10. kesäkuuta 2012

Alina

 Mekkotehdas kirja on todella loistava, vaikka ensiselauksella ajattelin sen jäävän pölyyntymään.. Pari selausta lisää ja jäin koukkuun! :D Aivan mahtavia kaavoja, joista ensimmäisenä kokeiluun pääsi Alina-mekko koossa 86/92. Juuri sopiva meidän tytölle. Ja iso liputus vielä kirjan tekijöille selkeistä ohjeista, joita oli kerrankin helppo ymmärtää! :D En ole aikaisemmin puuvillaa niinkään ommellut ja nyt hurahdin. Näitä tulee lisää!
 Kankaat ovat kirppislöytöjä. Tarkoituksella valitsin hieman riitelevät kuosit keskenään ja olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen.
 Tätä mekkokaavaa vielä hehkutan senkin puolesta, että tätä on helppo muunnella vaikka ja kuinka paljon! Aivan ihana kaava! :D


 En omistanut mitään pitsiä, joten rintakappaleiden reunukset on vain kantattu valkoisella vinonauhalla. Somisteeksi ompelin hailakan liilaa polvekenauhaa rinnan alle ja helmaan.Selkärypytyksetkin sain onnistumaan! :D Pikkasen laitan seuraavaan versioon pidemmät kuminauhat, ettei tule liian tiukka!

 Tässä siis minun versioni Alinasta! :D
5 kommenttia:

 1. Kerrassaan aivan ihastuttava mekko ihanalla tyttösellä! Täytyy varmaan kurkata joskus kirjaa itsekin! Siihen asti odottelen lisää sun tuotoksia kirjan pohjalta :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kivan näkönen mekko ja hyvin sopii nuo kankaat yhteen, vaikka ovatkin ihan eriparia :)

  VastaaPoista
 3. Ihana! Kiva nähdä näistä Mekkotehtaan mekoista niin monenlaisia versioita! Tuohon Alinaan minäkin ekaksi ihastuin :)

  VastaaPoista
 4. siis aivan mahtava mekko! Mielestäni hyvin passaa nuo kankaat.. tää pitää kyl munki päästä testaamaan..

  VastaaPoista
 5. Kiitos paljon teille! :)

  Mieli: Kävinkin jo ihastelemassa sun pinkkiä Alinaa! :D

  VastaaPoista