8. tammikuuta 2012

Pinkkiä ja keijuja...

Mun tytöllä ei juurikaan ole pinkkiä, eikä prinsessaa, eikä keijuja, eikä pitsiä, eikä röyhelöä, mutta pienen pieni prinsessafiilis heräsi tänään kun valitsin kankaita ompelupöydälle.. :) Tässä siitä neutraali lopputulos! :) Keijuinterlock on ostettu jo syksyllä Huvikankaasta! (tais silloinkin olla pientä prinsessafiilistä ilmassa..) Marimekon raitaa hihoissa. Pikkasen mua kyllä kirpas yhdistää interlockia ja jerseytä, mutta tein niin kuitenkin. Onko muilla ongelmia yhdistää eri materiaaleja? Siis vaikka kyse ois näinki olemattomasta erosta?!


Tässä vielä sovituskuva! :)
13 kommenttia:

 1. ihana on, tyttömäinen mutta ei liian prinsessamainen! kyllä olen eri matskuja käyttänyt samassa (kierrättän) muttaparempi jos olis sama, pesujen jälkeen eron huomaa...

  VastaaPoista
 2. Kyllä välillä on kirpassut yhdistää :D Viimeisin kummallinen yhdistelmä oli joustofrotee miehustaan ja jerseytä hihoihin... Kivat yökkärit tuli silti! Ihana tuo keijukangas! Aikoinaan sitä metsästin, mutta ei ollut mistään saatavilla :/ E toivoi OB:n hupparia keijusta, josko joskus vielä? :D

  VastaaPoista
 3. Mulla häiritsee kanssa jos on eri materiaalia. Ja toistaiseksi en ole kyenny tuota kynnystä ylittämään. Mutta oikein kauniisti sopii yhteen nämä sinun valitsemasi.

  VastaaPoista
 4. Interlockia ja jerseytä olen kerran yhdistänyt vuosi sitten.(http://titi-uu.blogspot.com/2011/02/synttarilahja-ompeluksia.html)
  ja en tiedä miksi en ole uskaltanut uudelleen.
  Paita nimittäin on pysynyt hyvänä ja ei lerpota. Ehkä interlockin pitää olla jämäkkää ja jerseyn napakkaa ja ei lirua että uskaltaisin tehdä niin.

  Ihana rinsessa huppari! :)

  VastaaPoista
 5. Ihana huppari <3 Joskus olen yhdistellyt eri kankaita ihan hyvälläkin lopputuloksella mutta mielummin otan varmanpäälle :)

  VastaaPoista
 6. Mulla on kans yhdistelykammo. Yleensä en myöskään tykkää edes erilaisten kirjavien kuosien yhdistelystä esim. kalastavat karhut ja se raitakuosi ei mun silmään istu yhteen, on liian kirjava. Mut tässä noi keijut ja raidat on aivan hurmaavat yhdessä, josko alan päästä kammostani eroon. ;)

  VastaaPoista
 7. Kiitos kommenteista! :)

  Tää oli kyl sellanen oikein ristitiidassa väännetty tuotos. En vaan päässy yli noiden kahden kankaan yhsitämisestä, ku olivat niin samaa sävyä! Katsotaan kuinka käy pesujen jälkeen! :)

  Ti-ti-uu: Tosi hyvännäköinen oli tuo paita. En ois ees huomannu, et oli "eriparia" kankaat!

  PikkuViuhti: Mäkin vältän kahden kuosin yhdistämistä, mutta raidat on mulle yhtäkuin yksivärinen :D

  VastaaPoista
 8. Tosi hieno eikä oo kuitenkaan "liian" prinsessa :) Mä en oo tainnu yhdistää muuta kun tilkkutöissä eri materiaaleja.

  VastaaPoista
 9. Upea huppari! Olen yhdistellyt erivahvuisia trikoita, vaikka se aina jonkin verran häiritseekin. Eikä ole mitään ongelmia ollut :)Kankaat esipesen ja rummutan aina ennen ompelua.

  VastaaPoista
 10. Aivan ihana huppari, niin herkut värit ja kankaat!! :)

  VastaaPoista
 11. Nytpä onkin pakko kysyä, miten huppari on selvinnyt pesuista? Itse tilasin just Orneuleen T-paitaneulosta (100 % puuvilla, s&z-kierteet) kuositrikoiden kaveriksi. Tänään saan molemmat käsiini ja sitten pohtimaan, uskaltaako yhdistellä. Voi olla, että yksiväriset päätyvät vain alaosiksi. ;) Enkä mä vielä edes tiedä, sopiiko värit yhteen! :D

  VastaaPoista