18. tammikuuta 2012

Pari kesäistä hihatonta

En pääse tästä loma-asiasta yli nyt ollenkaan ja näin siis jatkuu kesävaatteiden puuhastelu! :) Tässä pojalle pari hihatonta. Menee onneks näin talvella hyvin aluspaitana, niin ei tartte kaappiin jättää lojumaan!


Kaavana Ottobren sivuilta löytyvä ilmaiskaava ja johan oli nappi valinta. Tosi hyvän mallinen! :) Ja nyt on sitten tuhottu tämä ihana piraattikangas... Voiskos joku suunnitella lisää kankaita suurilla printeillä?! :)
Monsteriautotrikoo on ostettu Huvikankaasta ja on jo tovin ehtinyt marinoitua kaapissa. On vaivannut hieman autokuosiähky ja vaivaa vieläkin, mutta tämän kelpuutin kuitenkin! :)Ja ei kun lisää lomavaatteita puuhastamaan! :D


6 kommenttia:

 1. Oi, täällähän on pino kesäkuteita valmiina, tai/ja siis matkakuumetta ilmassa, mahtavaa! Pitäisi itsekin testata tuo ilmaiskaava!

  VastaaPoista
 2. Tosi kivoja, ja mä olen kans sitä mieltä että noita isoja printtejä voisi olla enemmänkin tarjolla. Ja se kaava on tosi hyvä. Kiva idea laittaa resorit tuolla tavalla, itse olen aina kantannut, mutta taidankin kokeilla seuraavaksi noin.

  VastaaPoista
 3. Kivoja paitoja. Itselläkin on työn alla lyhythihaisia. Tätäkin kaavaa varmaan kannattaisi kokeilla.. :)

  VastaaPoista
 4. kivan näkösiä ja on tosi hyvä, kun joku on jo noin kesäfiiliksissä. Tulee sitte itekkin jo hiukan mietittyä idoita valmiiks kesään :)

  VastaaPoista
 5. Tuo piraattikangas on kyllä kiva, isoja kuoseja vois tosiaan olla enemmänkin! Itsekin testasin juuri tuota hihatonta nettikaavaa ja aika hyväksi totesin..!=)

  VastaaPoista
 6. Kiitosta paljon! Tykkäsin siis tosi kovaa tosta kaavasta ja päätin vaan lisätä tollaset resorit enkä kanttauksia. Jotenkin tykkäsin vaan enemmän noin. Istuu ehkä paremmin päälle! :)

  Kannattaa tulostuksen jälkeen siitä tarkistusruudusta tarkistaa, että koko on oikea. Mulla se ruutu oli väärän kokoinen, pikkaisen liian pieni. Mä tein sit 122 koolla reiluilla saumavaroilla 116-käyttävälle pojalle nämä paidat. Sopivan slimmejä tuli kuitenkin! :)

  VastaaPoista