28. huhtikuuta 2014

Täällä taas! :)

Taukoa on ollut ompeluissa syystä ja toisesta. Nyt riitti taukoilu ja pääsin taas vihdoinkin koneiden ääreen ja vanhoja kankaita tuhoilemaan! :) Kokeilen tämän postauksen tehdä puhelimella, koska laiskana en jaksa siirrellä ja muokkailla kuvia tällä kertaa.. 

Ikasyrilta tuli jo kauan sitten tilattua tätä melko mageeta isopalloista trikoota ja siitä kahdelle pienimmälle vaatetta!Tytölle tarpeeseen yksi pitkähihainen. Tämä pääsi ihastuttamaan myös kerhokuvaukseen! :)
Pienimmälle myös todella tarpeeseen pallopaita ja kaveriksi froteehousut!
Taitaa olla melkolailla ensimmäinen sinivoittoinen setti tälle kaverille! Nurkkaan yritti mennä piiloon kuvaamista! :)
Samasta froteesta vielä Pandahuppari myös tarpeeseen.
Aavistuksen tylsä lopputulos, joten taidan kyllä jotain aplikoida tuohon eteen ja ehkä taaksekin! :)


 


Ja oli sitten ensimmäinen ja viimeinen puhelimella tehty postaus.. Kuvat surkeita ja kirjottaminen hidasta ku mikä! Tulipahan testattua! :)


8 kommenttia:

 1. Onpa kivoja settejä! :) ..Joo, kyllä nuo puhelinpostaukset vaatii ihan tietyn mielentilan tai riittävän lyhyen asian .:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Mä tosiaan ajattelin, et nyt äkkiä postaan puhelimella tästä yhden tällasen jutun, enkä jaksa siirrellä mitään, mutta voin sanoa, että kauemmin tais loppujen lopuksi mennä!

   Poista
 2. Tosi ihanat väriyhdistelmät noissa seteissä :)

  VastaaPoista
 3. Onhan ne kuvat ihan hyviä! Ja kamalan ihanaia ompeluita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mä oon aina kriittinen mun kuville ja en tapaa julkaista niitä ilman, että olen taustan tuhonnut, koska niistä näkyy aina kaikki kaaos ym. ylimääräinen. Ehkä mä tästä lähtien uskallan useammin jättää elämän merkkejä kuviin! :)

   Poista
 4. Tosi ihana pilkkupaita; mustavalkoista ja pinkkiä, niin kaunis setti <3

  VastaaPoista