6. maaliskuuta 2014

Kesä mielessä :)

Kaapit pursuaa pitkähihaisia. Yritän siis olla ajoissa matkassa ja tarkoitus olisi täydentää kaappia tulevaa kesää ajatellen! :) Eipä enää kauaa mene! Samalla yritän jälleen hyödyntää pieniä jämäpalasia ja rakentaa niiden pohjalta kokonaisuuksia! 

Tytölle mekko ja leggarit! Ensin ompelin legginsit Ikasyrin pienestä trikoopalasesta, joka ei taipunut enää yläosaksi. Hauskat tuli, vaikka jouduinkin jatkamaan lahjetta reippaalla resorilla. Sen pohjalta kaveriksi ruskea trikoomekko!

Päätin antaa vielä silitysarkeille mahdollisuuden, koska sain hyviä vinkkejä silitykseen aikaisemmin! Kiitos paljon! :) Katsotaan kuinka nyt käy! 


Tyttö olisi kovasti halunnut prinsessapaidan, eikä oikein meinannut sulattaa tätä, mutta lupasin prinsessapaidan myöhemmin, niin kelpasi tämäkin! Alkaa olla vaativa tapaus vaatteiden suhteen tämä neiti, mutta eipä se mitään. Tehdään sitten mitä tyttö haluaa! :D

Nykyään joudun melko tarkkaan miettimään kenelle lapsista ompelen, koska ilman jäänyt kyllä muistaa protestoida, että "Mulle kans!" Siksi vielä pikasurautus isommallekin! Kouluun meno on edessä syksyllä ja en yhtään tiedä, kuinka hyvin kelpaa enää äidin ompelukset silloin, joten yritän muuttaa printtikuosit pikaisesti vaatteeksi kun vielä kelpaavat! Hyvin kelpasi onneksi vielä tämä leijonateeppari! :)

Teeppari on tehty BeagleBoy-hupparin kaavalla ihan vain lyhentämällä hihat ja jättämällä huppu pois! Hyvin istui! :)
3 kommenttia:

  1. tykkään, tosi kaunis setti! silitysarkit heitin pois, minä en saanut niitä pysymään millään, ei minun kärsivällisyys riittä jokaisen pesun jälkeiseen silittämiseen yms;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tää oli kyl mun vimppa silitysarkki kokeilu ainakin tältä erään. Vaikka mä kuinka ja hyvin painoin raudalla kuvaa kiinni, niin pyrstö repsotti pesun jälkeen.... ARGHHH! :( Kuinka jotkut osaa?!

      Poista