27. tammikuuta 2013

Leijona


Aikas makee leijonakuosi ilmestyi Ikasyrille ja tietenkin piti tilata pojalle, koska edelleen tuntuu, että tosi harvoin tulee enää isommalle pojalle kelpaavia kuoseja! Tykkään kovasti! :)


Tästä siis pojalle paita koossa 122 ja pipo kevääksi. Paidan kaava on uusimmasta Ottobresta. Ihastuin tuohon kaula-aukkoon ja siksi piti heti kokeilla. Muutenkin oli tosi kivasti istuva kapean mallinen kaava! Ei paljoa vaatinut muokkaamista.

Kaula-aukon nepit ovat siis vain koristeena. Poikakin ihmetteli, että mikä tässä mättää, kun ei saa nappeja kiinni! :)
11 kommenttia:

 1. Onpas jännä... tää kuosi ei iskenyt muhun alkuukaan, mutta nyt... näyttää tosi kivalle. Hieno paita!!

  VastaaPoista
 2. Hauskasti meillä tosiaan ollut sama kangas ompelussa yhtäaikaa :) Turkoosi kantti on loistovalinta kyllä tähän!!!

  VastaaPoista
 3. mielenkiintoinen resorivärivalinta, toimii mainiosti :-)

  VastaaPoista
 4. Ihana ja piristävän erilainen! :) Tuota kangasta olen ihaillut, saa nähdä onko taas jokapaikasta loppu ennen kuin kukkaro antaa vihreää valoa.

  VastaaPoista
 5. Nukkumassa pitäis jo olla, mutta blogiseikkailullani vielä tänne eksyin ja jäin ihailemaan tuotoksiasi. Pitääpä palata paremmalla ajalla ja merkkautua lukijaksi, ettei pääse ploki hukkumaan:)

  VastaaPoista
 6. Aivan uskomattoman hieno! Turkoosi sopii tosi hyvin. Tämä ei kyllä kalpene minkään rinnalla :-) Muutkin käsityösi ovat mielettömän upeita!

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille. :) Ja oikein paljon tervetuloa uudet lukijat!

  Ja pakko vielä korostaa, että kyllä minäkin lopputuloksesta tykkään, vaikka Annikan upean paidan rinnalla tätä menin vähättelemään! :D

  VastaaPoista
 8. Ihana jellonapaita, kaavaa katselin itsekin mutten ole vielä sen kimppuun joutanut. Kaula-aukko näyttää hurjan siististi ommellulta!

  VastaaPoista