28. huhtikuuta 2012

Synttärilahjaksi autohuppari

Sairastellaan ja ollaan väsyneitä... Sitä on meidän kevät ollut... Edelleen siis jatkuu laiska ompeluinto. Onneksi synttäreitä tulee ja silloin pääsee ompelemaan ikään kuin pakosta. :) 

Lasten serkkupojalle 1-vuotis lahjaksi ompelin uusimman Ottobren hupparin. Harmikseni en ehtinyt ottaa sovituskuvaa, mutta kivan mallinen kaava. Tämä kokoa 86. Sydänautovelour Ikasyriltä ja hupun vuorin ja pipon tähtitrikoo Royal-tuotteelta. Ajattelin ensin laittaa ruskeat kam-nepit, mutta sitten en malttanut olla testaamatta uusia Prym-neppipihtejä. Ja oih, mitä ilon tunnetta voi kokea kun nepittäminen on helppoa! :) Ja kivanäköinen on lopputuloskin!


Ja toiseksi täytyy esitellä upea upea paita, joka kotiutui meille todella hienon blogin arvonnasta. Istuu kuin nenä päähän! Todella mukava arpajaisvoitto Mari O'Netti blogista! :)Ja olihan mua tässä kaikessa hiljaisuudessa muistettu tunnustuksellakin! :) Tosi mukava piristys kaiken väsymyksen keskellä! :) Kiitos paljon Tuitulle Tuittula-blogista! :)9 kommenttia:

 1. Mullon just toi huppari työn alla! :-) Tosi kivan näköinen. Ja arvontavoittokin ihana! :-)

  VastaaPoista
 2. Ihana huppari ja arpajaisvoitto on huippu!!!

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää huppari. Täytyypä selata lehti uudelleen.

  VastaaPoista
 4. Upea autohuppari! Ja kiva nähdä, että paita on pojalle noin sopiva :)

  VastaaPoista
 5. Todella ihana huppari!

  Paranemisia! Tääl kans nyt sairastelu-putki menos :(

  VastaaPoista
 6. Järkky miten suloinen huppari!! =D Minunkin on ehkä ihan pakko kokeilla tuota kaavaa.. kunpa olis vielä tuota velouria, mutta pääsi jo loppumaan.

  VastaaPoista