25. tammikuuta 2012

Singoallan kaavoitusta...

Joka paikasta olen singoallan kaavaa etsinyt ja ei ole missään.. Joku vinkkas, että löytyy SK:n jostain numerosta, mutta ei oo tämä numero kirjastossa koskaan vapaana... Noh.. Päätin sitten itse koittaa kaavoittaa sellaisen käyttäen apuna Hannah-tunikan kaavaa. Sitä reilusti reilusti muokkaamalla pääsin tähän lopputulokseen! :) Ihan suht tyytyväinen olen, mutta pientä hienosäätöä vielä kaipaa tämä kaava!
 Lammastrikoon tilasin hetken mielijohteessa Myllymuksuilta! Nyt kävi sitten niin päin, että tykkäsin kankaana enemmän kuin vaatteena :) Kivan kesäinen kuitenkin!
 

Tässä ensin tehty pikainen harjoitusversio! Kankaat tilkkukopasta, ostettu ties mistä!

6 kommenttia:

 1. Hieno on! Mutta mikä ero on Hannah kaavalla ja signoalla'lla???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Eipä sillä kai ookkaan mitään eroa! Se Hannah vaan taitaa olla sen kaavoittajan keksimä nimi kaavalle! :) Tai näin mä päättelisin! Korjatkaa, jos olen väärässä! :D

   Tää ei oo ihan sen mallinen, mitä toivoisin tää Hannah, joten yritän huonolla menestyksellä muokata sitä mieleisemmäksi! :)

   Poista
  2. Olet kyllä onnistunut hyvin, Hannah on kauhean leveä ja lyhyt... minä taas en osaa ranglamallisia muokata ollenkaan;(

   Poista
 2. No viimeinkin onnistuin saamaan kommenttilaatikon täällä auki! :) Kivoja kesäkuteita olet tehnyt, hauskaa reissua vain! Ja tämäkin kavoitus hyvännäköinen! :)

  VastaaPoista
 3. Mulla löytyy se Suuri Käsityö. Jos haluat, voin piirtää sulle kaavan haluamassasi koossa ja laittaa postissa tulemaan:) Laita meiliä, jos kaipaat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Ilona, mä olisin tosi iloinen! :) Laitan sulle meiliä! :)

   Poista