31. tammikuuta 2014

Uusi lemppari

...nimittäin uusimman Ottobren Owl Princess! Ihana <3 Sellaisenaan muokkaamatta hyvä! Ensimmäinen testitunika tähän hylättyyn trikooseen, joka loppujen lopuksi onkin melko kiva kuosi! :D
Sitten pääsi tyttö itse kangaskopalle: "tipulintuja mulle" eli tipulintuja siis hänelle! :D

 Ihanan tyttömäinen! Ei tarvitse mitään kikkailluja keksiä vaatteisiin, vaan ihan perusmalli näyttää kivalta!Ja sama kaava vielä mekoksi pidennettynä! Ja ilman mitään muutoksia toimii hyvin! :D


Tämäkin Ikasyrin tähti/ympyrä-trikoo lojunut hylättynä jo pitkään, mutta huippukiva tuli siitäkin! Tähän versioon lisäsin hiippahupun! Kaveriksi velourleggarit, jonne ompelin sivuun taskun. Valitettavasti se vain uppoaa tuohon leggariruttuun, eikä juurikaan näy... 

 

15 kommenttia:

 1. Mä ihastuin myös tuohon kaavaan. Ihan mahtava: helppo ja nopea ommella, istuu ilman muokkauksia, kätevä pukea ja käyttää. Ja ennen kaikkea nätti ja tyttömäinen. Teen näitä koko seuraavan koon yläosavaraston ja pyjamatkin vielä;)

  VastaaPoista
 2. ihania! Mistä ottobrestä tuo kaava on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Tämä on uusimmasta Ottobresta eli 1/2014! :D

   Poista
 3. Onpa mukava kuulla, että kaava vaikutti hyvältä. Tunikat ainakin näyttävät erittäin kauniilta ja hyvinistuvilta:). Jäänpä myös lukijaksi, ompelujasi on helpompi jatkossakin seurata:)

  VastaaPoista
 4. ompas mukavan näkönen tuo tunikan malli..

  VastaaPoista
 5. Toi mekko on mun makuun! Kiva toi hupun reunus, kun menee päällekäin :)

  VastaaPoista
 6. apua se kaupunkikuosi on mielettömän kiva!!! näyttä todellakin hyvin istuvalle kaavalle!!!

  VastaaPoista
 7. Ihania tunikoita! Minäkin ihastuin tuohon kaavaan, vaikka yksi tunika vasta sillä tehtynä, mutta monta suunnitteilla.

  VastaaPoista
 8. Mulla on tuolla kaavalla tunika vasta vaiheessa. Kiva kuulla, että on hyvä. Mä tykkään myös tuosta kaupunki trikoosta. Mulla on sitä punaisella painatuksella. Tuo mekko idea on kiva. Saatan kopsata keväämmällä.

  VastaaPoista
 9. Kauniita! Tuota kaavaa on kehuttu nyt niin paljon, että pakko sitä on itsekin kokeilla. Tuo mekko on todella hyvän mallinen!

  VastaaPoista
 10. Kyllä nyt viimeistään on pakko kokeilla tuota kaavaa, kun näyttää kaikilla niin kivalta.

  VastaaPoista
 11. Kiitos kaikille! Luulen, että tästä tulee meillä se perus kaava, jota sitten käytän paidasta mekkoon! :D Suosittelen kovasti kaavaa!

  VastaaPoista
 12. Leikkasin juuri 4 tunikaa samalla kaavalla, näyttää kovasti toimivalta kaavalta. Ihania tunikoita/mekko, tarpeeksi simppeleitä ja tyylikkäitä. Kiva myös tuo hiippahuppu mekossa!

  VastaaPoista