28. tammikuuta 2014

Kloritekokeilua :)


Löysin kivan ajatuksen kokeiltavaksi täältä ja täältä... Jälkimmäisessä linkissä tosi hyvä ohje tähän touhuun! :D Eli intoa täynnä päätin kokeilla, mitä tästä tulisi. Valitsin helpon kuvan, jotta siitä tulisi varmasti hyvä. Skylanders fanille siis "epäkuoleman" symboli vaikutti tarpeeksi mageelta, mutta silti helpolta. 

Mustaakin trikoota olisi ollut, mutta ajattelin, että harmaassa sellainen valkoinen kuva olisi kiva. Hmmm... Ei tullut valkoinen ei... Tällainen persikkainen se nyt on! Lisäksi olisin voinut vähän koetilkulle ensin sumutella tuota kloriittia, jotta olisin paremmin osannut arvioida määrät paremmiksi... Uitin kuvan reunat aivan liian suuressa määrässä kloriittisekoitusta, joten se levisi väkisinkin sen kuvan alle... 

Kaikesta huolimatta lopputulos on sittenkin ihan jees. :D Sain kuvaan pikkasen enemmän selkeyttä, kun hieman valkoista kangasväriä sivelin sinne tänne. Sekin vinkki tuli vastaan onneksi jo inspiraation lähteestä!


Ilmeestä huolimatta poika oli tyytyväinen, vaikka pelkäsin, huoliiko hän tätä ollenkaan tuon persikkaisen sävyn vuoksi... Ainut vika oli kuulemma se, että "Epäkuolema on aina liila, mikset tehny liilaa?!"

Varmasti koitan tätä toistamiseenkin ja toivottavasti olen viisaampi sitten ja kuva onnistuu paremmin! :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti