9. marraskuuta 2013

Syksy...

Vihaan loppusyksyä. On kylmä, märkää, pimeää ja muutenkin synkkää.. Syksyni tarvitsee piristystä ja siksi päätin sen iänikuisen mustan takin sijaan piristää syyslookiani hieman rempseämmällä valinnalla! :D
 
 

 
 
 
 
Tämä on ensimmäinen takki itselleni ja melko hyvin onnistuin! :D Kankaana parin euron kirppisverho, joka on lojunut kauan jo kaapissa ja vuorina ohutta tikkivanua. Kaava muotoiltu jostain Ottobren takkikaavasta reilulla kädellä. Istuvuutta vyötärölle lisäsin vielä vuorin sisällä olevilla kuminauhoilla.
 
 

 
 
 
Oon yrittänyt olla ostamatta mitään uusia kankaita, kun varasto ei kertakaikkiaan tällä ostotahdilla tyhjene, mutta tätä en voinut jättää ostamatta. :D Ihana helmitaulufrotee on Hannan kankaasta. Perustunika siitä ja piristeeksi muutama sininen kierrätysnappi.Tykkään! :D
 
 
 
 
 
 
Mä olen aina pitänyt punaista väriä täysin vieraana mun vaatetuksessa, mutta näin se mieli muuttuu!
 
 
 
 

13 kommenttia:

 1. Oi, miten upea!! Aivan ihana! Jokohan miekin tästä inspiroituisin ja saisin vihdoin kauan haaveilemani sen ekan takin tehtyä. Kangas ja kaava ollut jo tovin valmiina, nyt pitää vain rohkaistua ja leikata.

  VastaaPoista
 2. Ihania molemmat! Tunikassa kiva malli :)

  VastaaPoista
 3. Molemmat hienoja! Minäkin jopa hain kirjastosta lehden jossa on takkikaava, kun hienoja takkeja on tupsahdellut esiin siellä täällä. Kyllä mä vielä rohkaistun kokeilemaan :)

  VastaaPoista
 4. Aivan sairaan ihana takki, vitsi ku itekkin osais!
  Tekisin aivan varmasti vaikka kaksikin :P

  VastaaPoista
 5. Voi jeevana miten upee takki!! Tuo kangas on niiiiiin ihana ja juuri takkiin sopiva * huoh* tunikakin on oikein onnistunut :)

  VastaaPoista
 6. Oioi, miten hieno takki!! Varmasti tuo pirittystä tähän kurjaan, märkään ja pimeään syksyyn =)

  VastaaPoista
 7. Onpa pirtsakka tunika, tykkään! Ja takkihan on todellakin upea, ihanat värit. Voi kun löytäisikin tuollaisia kankaita täältä kirppiksiltä. Kynnys kokeilla olisi matalampi kuin jollain metritavaralla. :)

  VastaaPoista
 8. Mieletön takki! Täydellinen! Tunikakin on tosi söötti =)

  VastaaPoista
 9. Mielettömän ihana takki ja tunika. Ihan sanattomaksi vetää....

  VastaaPoista