22. marraskuuta 2013

Pallohuppari synttärilahjaksi


Ihana kummityttöni täytti jokin aika sitten 2 vuotta! Etukäteen jo vähän kyselin, mille vaatteelle on tarvetta ja hupparia kaivattiin! Tyttö itse valinnut kankaaksi tämän ihanan pallojoustiksen Hannan kankaalta
Kaavana aina varmasti toimiva Panda! Hupun vuorissa sienitrikoota! Onnea ihanalle pienelle! :D
 
Sienen jämät halusin heti tuhota ja melkein riitti pojalle paitaan. Kiva peruspaita tuli! 

Lukijoita on tullut kivasti lisää! Toivotan kaikille lämpimästi tervetuloa! Ja vihdoin mulla on taas kone toiminnassa, niin pääsen pitämään päivitystahtia parempana! :D11 kommenttia:

 1. Söpö huppari. Panda on kyllä hyvä luottokaava :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat!
  Pandaan luotetaan täälläkin! :)

  VastaaPoista
 3. Kaunista on! Olen jo muutaman viikon etsiskellyt Pandaa isompana kaavana. Olisiko teillä jollakin tieto, mikä olisi samantyylinen (hyvin samanlainen mieluusti) kuin Panda, mutta kooltaan 98cm ja isompiakin sisältävä? Joku, jonka voisi vain piirtää ja surauttaa, en jaksa mitään muokkausjuttuja tai Pandan suurentamista mielivaltaisesti,vaan ihan reilun kaavan!! ;D Kyselee etukäteen kiitollisena Papu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saman ongelman kanssa painiskelen.. Mulla on tapana kans suurenta kaavoja summissa, mut sit alkaa kyl jo ärsyttää, kun pitää 2-3 numeroa summissa suurentaa!

   Poista
  2. Ehkä joku päivä osuu Iso Panda vastaan meille.. Joo en tosiaan jaksa yhtään silmissä pidennellä sieltä ja levennellä täältä,vaan mieluusti kunnollisilla jonkun valmiiksi pohtimilla kaavoituksilla surauttelisin. Onhan hupputakkeja nähty samantyyppisiä,vaan ei ihan yhtä hyvää mielestäni. Ompelun iloa jatkoonkin!

   Poista
 4. Kiva tuo sienipaita! Jotenkin tosi luonnollisen näköisesti tuohon malliin nuo eriparihihat, ei näytä yhtään siltä kuin joskus näissä, että "oho, kangas loppui!" :)

  VastaaPoista
 5. Ihana huppari kyllä ja tuo kangas on niin ihanan retro. :) Oliko muuten missä ob:n numerossa tuo Pandan kaava?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :D Kaava löytyy numerosta 3/2012! Ihan huippu!

   Poista