18. lokakuuta 2013

Royal-tuotteen uutuuksia :)

Voi mitä herkkuja tulikaan Royal-tuotteelle! Tässä pläjäys niitä! :D Edelleen jatkan päivittämistä huonolla koneella ja kuvat sen mukaisia, mutta ei anneta sen häiritä! :D
 
Tästä ihansata jättiprintistä sain ommeltua pari settiä. Pienimmälle paita ja tytölle mekko. Nää on jotenkin tosi kesäisiä, mutta käyttöön pääsivät heti.
 
 
 
 
 
Neidin mekko kokoa 104, jotta toivon mukaan ehtii vielä kesän lähestyessä ihastuttaa!
 
 
 
 
 
 
Takana helmassa pieni lintunen. Ja kivoja uusia saumamerkkejä tuli myös tilattua! :D
 
 
 

 
 
 
Pojan paidan kanssa pieni kämmi kävi, kun leikkasin ensin tuon mekon ja sitten kangas ei riittänytkään enää pieneen paitaan. Paitsi että riitti, kun känsin sen toisinpäin! :D Siis laitetaan lintu tipahtamaan!
 
 
 
 
 
 
Ja ai, niin ihanan kesäinen tämäkin, mutta käyttöön heti. Tässä myös koko reilumpi! Helmaan ihan vaihtelun vuoksi kuminauha pussittamaan!
 
 




 Ihan mahtava kuosi! :D Ainoastaan harmitti se, että helmassa mönkivät muurahaiset oli mahdotonta saada näkyviin...
 
 

 
 
Sitten tällainen "yökkäri vai huppari, yökkäri vai huppari?!"... No huppari tietenkin ja hyvä niin! Aluksi vähän mietin, et onks tää nyt kiva ollenkaan, mutta tykkään lopputuloksesta! :)
 
 
 





Kelpasi isoimmalle, vaikka sarjakuvaruuduissa seikkaileekin koiranpentu! :D Ehkä hän ei hoksannut! :D Hihoissa on raitaa Ainolasta! Ihan mahtavaa trikoota. Suosittelen!
 





 
Meillä vietetään syyslomaa... Niin ihanaa ja kamalaa samalla. Koti on kaaoksessa ja lapset riehkaa ja tylsistyy samaan aikaan! :D Tekee kuitenkin hyvää kaikille. Lapset saavat vaan olla kotosalla ja mä opettelen sietämään sitä, ettei kaiken tarvi olla aina ojennuksessa!
 




Mukavaa viikonloppua ja syyslomia kaikille! :D
 
 
 

13 kommenttia:

  1. vimppa kuva vie voiton (näyttä niin tutulle...) tietysti kaikki ompeluksetkin ovat kivat!!!

    VastaaPoista
  2. Ihania ompeluksia! ja mikä harmi ettei mun isompi tyttö tykkää vihreästä :( mut tuo kukkakuosi (super-ihana ja iso kuvioinen) vois sillekkin käydä kaupan...jos äitin kukkarolle sopisi. :)
    Voi meikä täällä niin toivoi että olis lomaa myöskin..mutta turha toivo vielä tänä vuonna :)

    VastaaPoista
  3. Kaikki niin ihania mutta tuo kukkamekko vie voiton :D Pitää muistaa lurkata sitä ainolan trikoota seuraavalla kerralla kun kyläillään :D

    VastaaPoista
  4. ompas kivoja vaatteita jälleen kerran.

    VastaaPoista
  5. Onpa tosiaan kivoja kankaita - ja ompeluksia tietysti myös! :)

    VastaaPoista
  6. Kivoja juttuja ja voi tuo kukkamekko!

    VastaaPoista
  7. Sä olet ahkeroinut oikein urakalla, upeita luomuksia! Tuo kukkamekko vei sydämeni samantien <3

    VastaaPoista
  8. Niin ihania. :) Mua niin harmittaa kun missasin tuon kukkaniityn.

    VastaaPoista
  9. Mahtavia vaatteita! Mistä tollasta värikästä kesäkangasta kukkamekkoon saanut/ saiskohan vielä? Ja tuo sarjakuvakangas? :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :D Kaikki nämä on Royal-tuotteelta! Ilmeisesti tuo kukkaniittykuosi on loppuunmyyty, mutta sarjakuvaa taitaa vielä olla siellä!

      Poista