4. maaliskuuta 2014

Ristiäisiin


Ompelujumi on ollut pahasti päällä. Ei huvita, eikä ehdi... Lisäksi mun ompelutiloissa on vallinnut pieni remonttikaaos... Siksi täällä ollut siis hiljaista. Tämän ristiäislahjan sain kuitenkin ommeltua kaaoksenkin keskellä! :D Veljen pienelle pojalle tein ristiäslahjaksi bodyn Noshin trikoosta ja  froteiset haalarihousut koossa 68. 

Itse tykästyin kovasti keltaisen ja turkoosin yhdistelmään. Tämä haalarikaava on muuten todella kiva. Löytyy muutaman Ottobren takaa... Suosittelen! :D


Ja koska en halua jättää pieniä palasia kaappiin, loput trikoosta pienimmälle huppariksi. Hihat Noshin raitaa! Kokeilin tähän laittaa hupun sillä tavalla, että menee ihan reippaasti olalle asti nuo etuosat ristiin ja tykkäsin kovasti siitä, miten istuu päällä! :)


Iloinen on pienikin! <3

10 kommenttia:

 1. Kivoja värejä ja kauniita kokonaisuuksia!

  VastaaPoista
 2. Hei! Minä olen kokeillut tuota potkareiden kaavaa, mutta ylivaikealta tuntui kantata trikoopotkareihin noita olkaimia! Miten sinä onnistuit noin siististi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä käytin tässä tapauksessa tosi "lörppöä" resoria. Jotain ribbiresoria, joka on jostain rantautunut varastoon. Eli tää venyy tosi reippaasti, eikä ole liian paksua. Onnistui tosi hyvin. Luulisin, että esim joku ribbitrikoo toimisi samalla tavalla! Ei kun kokeilemaan :)

   Poista
 3. Kiva toi huppari, hyvin sopii hihat apinan pariksi ja keltanen tuo särmää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä tykkään hulluna keltaisesta, joten tungen sitä joka paikkaan! :D

   Poista
 4. Hienot vaatteet! Kankaat ja värit sopivat tosi upeasti yhteen.

  VastaaPoista