7. joulukuuta 2013

Poisto-ompelua.. plääh...

Kankaille tehty taas pientä inventaariota ja niitä ommeltu pois ihan tuhoamismielessä. Ja oikeastaan ihan pakonkin edessä, kun ei voi ymmärtää, että ne lapset kasvaa, eikä kangaspala enää pian riitä mihinkään...

Ensimmäinen setti tytölle lämmikkeeksi. Kylmenee kylmenee koko ajan, joten velour on ihana materiaali talvella.
Paidan velour tilattu muistaakseni Käpyseltä jo reilu vuosi sitten. Korkea kaulus ja iso nappi koristeeksi. Ja ensimmäistä kertaa olin valmis viskaamaan Pfaffini ikkunasta, kun ei suotunut tekemään napinläpeä, ei sitten millään. Koetilkulle tuli oikein nätti, mutta itse paitaan teki kaiken päin honkia... Housut pienensin isoveljen saumoista rätkenneistä! :D Tais olla liian pienet jo heti alkuunsa! Tytölle tuli nistä oikein passelit! 


 Vanhimmalla on jatkuvasti housupulaa... Koko ajan tuntuu, että ompelen housuja, mut niitä ei sitten ookkaan! Aivan liian nafti pala Noshin ihanaa raitafroteeta pakotettu riittämään housuksi pitkien resorien avulla. Kivat tuli kuitenkin! :D


 Vanhin bongas kopasta pienen palan On the roadia ja hinkui paitaa itselleen. Kiva, että välillä kelpaa joku muukin kuin taisteluhahmot ym... Ehdottomasti halusin siis hänelle tämän ja pienen palapelin jälkeen ihan kiva perupaita tästäkin tuli!


Pienimmälle myös jämäpalasesta ommeltu velourpaita. Raikas tuli, joskin huutaa jotain mageeta kuvaa tuohon eteen, mutta katsotaan jaksanko enää palata tämän pariin!


Nyt täytyis joululahjojen kimppuun käydä! :) Aina tulee jätettyä viime tinkaan, mutta yritän ehtiä! 

10 kommenttia:

 1. Mietinkin päivällä oliko isoimmankin setti uusia( housut eilen ja paita tänään) mutta unohdin kysästä :) ihanuuksia kaikki!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uusia ja uusia, tässä lähiaikoina ommeltuja! :D

   Poista
 2. nämä ovat kaikki ihania! hyvää tuhoamista!

  VastaaPoista
 3. Vau miten hieno velourpaita! Mulla onkin tuo kuosi mennyt vallan ohi, on kyllä kaunis! Mä olen kanssa huomannut, että kankaat tuppaa kutistumaan kaapissa... Ei oikein tahdo tajuta kuinka paljon likan vaatteisiin sitä kangasta jo menee ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on monta kangasta jäänyt pieneksi ennen aikojaan. Niistä sitten tapaan tehdä lahjoja synttäreinä ja jouluna, joten pääsevät käyttöön kyllä! Harmittaa tokikin, jos joku oiken ihana unohtuu liian kauaksi varastoon...

   Poista
 4. vitsit miten ihanan talvinen kuosiki tuossa neidin velourisetisssä..

  VastaaPoista
 5. Ihana tuo velourpaita! Mullakin on samaa kangasta pikkupala jemmassa, mutta ei taida riittää paitaan, kun ostin pieniä housija varten aikanaan. Pitääkin tehdä ne ennen kuin on myöhäistä.

  VastaaPoista
 6. Ihana tytön setti! Onneksi en ole nähnyt tuota kangasta myynnissä ;D Autopaita on myös kiva. Hienosti piristää nuo tereet tummaa kokonaisuutta!

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille! Tuo ekan setin kangas on kyllä herkku! Viime talvena tein turkoosisävyisestä samasta kuosista paidan ja se vasta nättiä olikin. Mieluusti olisin tehnyt siitä vaikka toisenkin! :D

  VastaaPoista