30. heinäkuuta 2013

Savaway ja kokeilua kangasväreillä

Osallistuin jokin aika sitten ensimmäiseen FB:n Saumanvaran Savaway-haasteeseeni ja oli kyllä mukava juttu! :)
(Savaway = Ommellaan pari tuntia tiettynä kellon aikana tietyin säännöin)

Aamulla Pehemiältä tullut ylläripaketti auki ja sieltä paljastui kalastajatrikoota reilu pala! Sitten pala pesuun ja kuivuriin ja visioimaan, mitä tehdään!
3 minuuttia alle 2 tuntia meni ja tässä tulos! :D


Huppari on tehty panda-kaavalla. Ihan loistava perushupparikaava ja tykkään hiippahupusta. Kasvuvaraa reippaasti, kun ei ollut tällä hetkellä tarvetta huppareille. Pipo reppana on summissa piirretty ja tietenkin liian pieni... No kirppikselle! :)
Hupun vuori on trikoota Ikasyrilta. On lojunut kopassa pitkään, eikä oikein ole soveltunut mihinkään... Nyt löytyi sillekin käyttöä! :D


Housujen sivutaskuun voi piilotella mukavia yllätyksiä! :D
No joo, koska housut olivat heti sopivat ja huppari iso, tarvitsi housut kaveriksi mätsäävän paidan. Loput pallotrikoot paidaksi! Saumoihin tereet piristämään! Kokeilin vihdoinkin kangasvärejäni, jotka ostin jo vuosi sitten. Huonolla sapluunalla taiteilin Myyrästä tutun sammakon pikaisesti ja ihan hauskaa puuhaa! :D Ens kerralla osaan sitten paremmin!
9 kommenttia:

 1. Kivoja!! Ja edellisessä postauksessa myös!
  Tuo Panda-huppari on yksi omista suosikeistani myös :)

  VastaaPoista
 2. Hieno setti taas ja minä jotenkin ei osa sanoa ollenkaan miten kauan ompeluun menee aikaa, olis kiva kokoeilla saisko kahdessa tunnissa todellakin vaatteen aikaiseksi, jos pysyis vain itse hereillä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ei ollut kyllä mullakaan mitään hajua mitä mun ompeluun menee aikaan. Yleensä saan hurautettua sauman sieltä täältä... Huppariin meni melkein koko aika ja viimesen vartin aikana tein housut, pipon ja kalan! :) Mä tykkään yleensä leikata kaikki valmiiksi jo paljon etukäteen..

   Poista
 3. Kivat vaatteet, varsinkintuo painettu paita on hauska!

  VastaaPoista
 4. Hienoja vaatteita ja etenkin tuo sammakkopaita!

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana tuo panda-huppari, näyttää niin kivalta, vaikka tuo kuosi ei aluksi miellyttänyt mua yhtään. -Ulla-

  VastaaPoista
 6. Kaikki niin ihania ja älyttömän paljon ehdit siinä kahdessa tunnissa. Mulla menee kaavojen asetteluun ja leikkomiseenkin jo ihan liian kauan. Harmi kun pipo oli pieni. Näyttää hyvänmalliselta kuitenkin.

  VastaaPoista