27. kesäkuuta 2013

Inhottava keskeneräisten koppa...

 Onko muilla sellaista keskeneräisten tuotosten koppaa, josta löytyy valmiiksi leikattuja, osittain ommeltuja ja pilalle menneitä ym. ärsyttäviä juttuja, jotka kummittelee niin kauan, että niille tekee jotain...?! Tässä muutama sellainen mun kopasta! :)

Tämä on ollut osittain ommeltuna jo syksystä lähtien... En millään keksinyt, mitä sille tekisin ja vihdoin sain sen valmiiksi. (Oli pakko tai se ei olisi enää mahtunut päälle...) Pojalle pitkähihainen Metsolan froteesta, turkooseilla tehosteilla. Hieman ehkä lapsellinen lopputulos, mutta poika kelpuutti, niin hyvä niin! :D


Tässä pienimmälle paita. Tämän palaset lojui muutaman kuukauden kopassa. Alunperin se oli body, mutta totesin, että turha ommella pitkähihaista bodya kesälle juuri sopivassa koossa, joten pätkäisin sen paidaksi, jos vaikka menis vielä syksylläkin sitten! :) Tästä tykkään!


Tämä piti ommella silloin kun se kesä yllätti, mutta sitte uni yllätti ja kuukauden lojui kopassa ennen kuin sain aikaiseksi kasata tämän. Pienimmälle siis teeppari palasista, joita löytyi tilkkukopasta! :)

8 kommenttia:

 1. Mahti tähtipaita ja toi tilkuista tehty samoin! Kivoja :)

  VastaaPoista
 2. hienoja :)
  mulla lojuu lähes aina jossain keskeneräisiä,eri syistä kesken jääneitä/jätettyjä vaatteita.ja valitettavasti on niinkin käynyt että lopulta vaate on jo ollut pieni kun on saanut intoa kerättyä loppuun tekemiseen.varsinkin jos jäänyt kesken jonkun tyhmän virheen takia tai jos vaan vaate ei miellytä silmää niin sitä on tosi ärsyttävä jatkaa loppuun.(yritän toki silti tehdä loppuun nekin)

  VastaaPoista
 3. no ei uskois että jossain kopassa olivat marinoituneet, oikein kivat kaikki ja erittäin hieno on se raidallinen tähtipaita, sopii turkoosi niin hyvin!!!

  VastaaPoista
 4. Mie en tee mitään mikä jäisi kesken, koska muuten se jää sinne, joten hyvän rutistuksen olet tehnyt.

  Ihania ovat ja en mie ainakaan ymmärrä miksi oisi kesken jäänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ennen mäkin tein kaikki aina alusta loppuun, mutta nyt tuntuu, että aika on enemmän kortilla ja siksi mukavempaa, jos kopassa on jotain valmiiksi leikattua... Kääntöpuolena on kyllä tuo lojumaan jääminen..

   Poista
 5. Mulla odottelee pino korjausompeluksia, nekään ei oo yhtään kivoja! Mutta yleensä näissä keskeneräsissä ja korjausompeluksissa lopputulos palkitsee!

  VastaaPoista
 6. voi keskeneräiset, tuska niitten kanssa, samoin korjauspino :) ärsyttäviä. pitää ryhdistyä itsekin ja siivoita se sotku ompelunurkassa. niitä leikattuja on kertynut jo liikaa

  VastaaPoista
 7. Kiitos! :) Mä vihaan korjauspinoa! Mutta sekin on nyt vihdoin tuhottu! Ja ihan kuin ois taas kaapissa uusia vaatteita, ku muutama korjattu pääsee käyttöön! :)

  VastaaPoista